DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Herkese selam, Orijinal Windows XP cdmi kaybettim ve product keyime ihtiyacim var. Bir arkadasim registryde ''productkey'' ya da ''product id'' seklinde aratirsam bulabilecegimi soyledi. Ofisteki win 98de denedik ok ama evdeki makinada ulamasadim. Yardimci olursaniz cok sevinirim. Saygilar,[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Telefon actim da cumartesi gunu kapali, bi de benim windows irlandadan gelmisti, bende faturasi falan yok yani. Registryden bu bilgiye ulasamaz miyim?[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Ok internetten indirdigim bi software sayesinde product keyi ogrendim, arkadasimdan aldigim cdnin keyini bilmedigim icin kendi keyimi deniyorum kabul etmiyor... Aslinda sorunum baska, son 10-15gundur makinam cok yavasladi ve sistemi yeniden yuklemek istiyorum, xpde sistemi tamir et tarzi bir secenek var mi?[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 tamir etme olayı sadece bilgisayar açılırken xp cdsini takıp repair console undan mümkün ama sorunun/yawaşlamanın neden olduğunu bilmiyosan o yardımcı olmaz sadece bu yawaşlama başlamadan önceki bi tarihe bilgisayarı alabilirsin. bu da başlat - donatılar - sistem araçları - system restore dan yapılır[hline]a.k.a "bay bomba"
CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Evet bende Cd-keyimi öğrenmek istiyorum. Yuklemesine yukledikte kaybettik. yokmu reg. den öğrenmenin bir yolu format atıcam bu derten dolayı hala 2 party programlarla ayakta tutumaya çalışıyorum :P[signature][hline]
CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Googleladım ve şu programı buldum işe yarıyor aynı zamanda office keyinizide öğrenebiliyorsunuz! Freeware http://www.magicaljellybean.com/downloads/kf141.zip[signature][hline]
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: DA2019, 03 Ocak 2004 10:08 tarihinde demiş ki: Ok internetten indirdigim bi software sayesinde product keyi ogrendim, arkadasimdan aldigim cdnin keyini bilmedigim icin kendi keyimi deniyorum kabul etmiyor... Aslinda sorunum baska, son 10-15gundur makinam cok yavasladi ve sistemi yeniden yuklemek istiyorum, xpde sistemi tamir et tarzi bir secenek var mi?[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse iki windowsun da türü aynı mı? home,pro gibi?[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Öne çıkan mesajlar