Cool1907 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 kardesim bu ne nedir ya herkez hacklenio bizim cafeden en 5 kisi 55+ adamlar hacklendi hepsi de trade den bunu nasıl durdurcagız yardım plsssss'!!!!!!!!!!![signature][hline]Hayatta YA tozu dumana Katarsın yada tozun icinde bogulursun!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 bu aralar tekrar bu hack olaylarının yayıldığını duydum hackshield hikaye diyeceğim odur 2 gün öncede 200 e yakın kişi banlandı bilmiyorum k.o sonu ne olur k.e nin o görüntüsü zaten doğruysa(k.e de npc de 31k ya shell) oyunu oynamaya değmez zaten diyorum başkada bişey demiyorum[signature][hline]LuciferTR lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus) np:50xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 sırf sizin cafeden 5 kişi hacklendiyse bence birazda cafede arayabilirsin o sorunun cevabını. 1 kişi 2 kişi olurda aynı kafeden 5 kişi hackleniyorsa sorunun nedeni cafe olabilir.[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: HasMez, 12 Ağustos 2005 20:29 tarihinde demiş ki: sırf sizin cafeden 5 kişi hacklendiyse bence birazda cafede arayabilirsin o sorunun cevabını. 1 kişi 2 kişi olurda aynı kafeden 5 kişi hackleniyorsa sorunun nedeni cafe olabilir. yoksa keylogger mı hasmez ne dersin:D:D:D[signature][hline]LuciferTR lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus) np:50xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 maybe baby derim[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cool1907 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 evet bencede cafeden olabilr ama izm 2 arkadas cafeye gelioyolar oyuna girmiyolar sadece evden oynuyolar ee bu nası oldu??[signature][hline]Hayatta YA tozu dumana Katarsın yada tozun icinde bogulursun!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ya bir çok şekli var o adam yiyosa yine yer diyebilirim sana[signature][hline]LuciferTR lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus) np:50xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cool1907 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 hımm ozman her gün bi sfre degiskligi yapmak gerekio[signature][hline]Hayatta YA tozu dumana Katarsın yada tozun icinde bogulursun!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 oturdugunuz makinelerde keylogger varsa şifreni degiştirsen bile aynı şey olur. onun için şifreni daha güvenilir yerlerden degiştir.[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cool1907 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ok yardım icin sagolun[signature][hline]Hayatta YA tozu dumana Katarsın yada tozun icinde bogulursun!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 deiştirsen nolur oyundaki bastığın skili bile yazıo :D warriorda aposta 222222222 die pmden yazdığın yazı bile yazıyodu wordpadde biz elemanı yakaladık cafede üst katta en son tokat sesleri geliodu sadece benim ana makineye girememiş :):) sizinde el atmanız gerekio olaya[signature][hline]LuciferTR lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus) np:50xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ben cafeden girmiyorum ama giren bir iki arkadasim var .. NEtcafelerin hemen hepsinde deep froze , restore gibi yazilimlar var .. Cafeci tanidik ise .. makinayi kullandiktan sonra kalkinca hemen restore ettirme imkaniniz olursa sorundan kurtulursunuz . bir nevi garanti ..[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:Laina Class:Arch-Mage Level:6x Clan : The Others Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cool1907 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 valla bizde cafeden 1 2 kisi bulmak lazım ozman :P[signature][hline]Hayatta YA tozu dumana Katarsın yada tozun icinde bogulursun!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 bendede deepfreeze vardı hardisk yanınca bıraktım kullanmayı[signature][hline]LuciferTR lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus) np:50xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cool1907 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 cafede bütün makinalarda var zaten deep freeze iste bende cafeden girmiomda bizm arkadasların cgu cafeden hacklenince bende dayanmadım yazdım[signature][hline]Hayatta YA tozu dumana Katarsın yada tozun icinde bogulursun!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Izmirde Restore diye bir yazilim yapmis bir firma .. cok mantikli ozel bir tus kombinasyonu (ctrl + F5) idi sanirim ile makina acilirken restore menusu geliyor ve gizli olan D: partitionundaki ghost dosyasini yüklüyor .. hizli güvenli ve saglam D.Freeze , N.Ghost , Quick Load gibi yazilimlardan cok daha saglam ...[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:Laina Class:Arch-Mage Level:6x Clan : The Others Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flody_tr Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 olum kafede bizi dayı soyuyo anlamadın mı knigtsdan flody_tr[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WannaTry Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Ben de hacklendim :'-( . Herseyimi kaybettim ama acc yi kurtardım :) (yalnız bu bi ise yaradı ko daki herkesi kescem diye gaza geldim ve 1 saatt en daha kısa surede bi 33 lvl mage kastım ama ise yaradı (biraz) :(:([signature][hline]lvl:4x (5x oluo valla):)........................4x İd:treador..................mauz Job:assasin.................mage Weapon:+6/60 kukry....:::::: Nation:El morad...........Karus(bucur bıdık bıdık) DAHA Pİ POQ DİİLİM :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar