Katsumoto Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Slm beyler ben bu 62 görevinin sonucunda bize verilen absoulute power scroolun ne işimize yaradığını merak ettim cvplarınızı bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Magic Power Statını Kısa Bir Süre İçin %30 Artırıyor. Bunu Basıp Nova Atarsan Çok Değerli Bir Skilldir. Adının Absolute Power olması lazım Drakeninde Dediği Gibi Kullanması Çok az bi zordur ama faydası tartışılmaz.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! [Bu mesaj Fortuna tarafından 12 Ağustos 2005 21:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melapa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 eğer flame isen onu açacağına blizzard aç daha iyi. [Bu mesaj melapa tarafından 12 Ağustos 2005 21:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Orda yazıyor olması lazım %5, %10 yada %20 oranında büyü ile vermiş olduğun DMG. leri yükseltiyor.[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katsumoto Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 fortuna bi kısa bi süre ne kadar_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Tam olarak bilmiyorum ama galiba üst üste 3 büyüyü dizmeye yetiyor galiba hiç kullanmadığım için net bir rakam söyeleyemem. 20sn sürüyorda olabilir ama yeterli bir süre açtırmaya değer.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katsumoto Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 BEYLER BU ARADA ke yi tam olarak nerden ve nasıl gücvenli bi şeilde indirecez meraK ETTİM ŞAHSEN_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melapa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 http://knight-online.com.my myko yu yükle dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar