Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hyde

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
HYDE I BEN LVL 53 PAPER MAGELE 1500BUFF+300AC SCROLLA POTA ASILARAK BURNLE(FLAMEİN İLK BÜYÜSÜ) KESMİŞTİM.BURNLE KESMEMİN SEBEBİ HEM CASTİNG FAİLD OLMAMASI HEMDE BİRAZ FANTAZİ YAPMAK İSTEDİM ;) OLDUKÇA EZİK BİR BOSS AMA HERŞEYİN DÜŞEBİLCEĞİNİ DUYDUM AMA drop rate i SANIRIM BİRAZ DÜŞÜK...
Mesaj tarihi:
said:
lucifertr, 11 Ağustos 2005 20:15 tarihinde demiş ki:
nereye ya 60 hyde olsun kekurikakalak mıdır ne o olsun antares olsun ben hepsini tek kesiyorum lvl 55teyken
ayrıca atillayı 2 kişi(assasin) kesioz lvl 61 im şimdi:D

Lvl 40 tan itibaren antares kesiyorum cıkan sadece bir tek scorpion scyte en az 22 tane kestim gerisi cacık..
ya ben sansızım yada antares boss luktan cıktı :D
bu arada hyde i hic zorlanmadan kesiyorum...[signature][hline]Nick: MurdeR_DecaY
LeveL: 52
Class: El Murat Assassin
Np: 2xx lerde :)
Clan: Pls...
Mesaj tarihi:
antreas dan bol bol blast scroll dusuruyoduk zamanında :)

Saatlerini ezberlemistim reskill e baglıyordum.[signature][hline]CrystaL LvL 60 Tauren Shaman Burning legion
CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2
Mesaj tarihi:
lvl 45 yada 46 da potla assa ile kesmiştim solo. Drop +6 str yüzük. Sonra bi dahada hiç aramadım. Kesmesi zor değil yani :D[signature][hline]Diablo2 1.11 patchi çıkmıştır hayırlı uğurlu olsun...Pek de yenilik yokmuş :(
Sorceress ve Barbarian hakkında sorusu olanlar varsa özel msj atarsa yardım edebilirim.
Mesaj tarihi:
yanlız şöyle bişey duydum hyde den arkadaş mirage sword düşürmüş o_O varmıdır acaba bi gerçekliği aklıma takıldı[signature][hline]LuciferTR
lvl6x
master warrior-kasar hood
server:diez(human)-xgenon(karus)
np:50xxx
Mesaj tarihi:
ya şansa bak bugüne kadar en iyi lootladığım şey elixir staff, mirage ve ironbow oldu :D kesmediğim hiçbirşeyde kalmadıki 1.5 saat filan dm yaptığım günlerde oldu ama fiyasko ne raptor ne shard (takılardan düşürdüm ama)[signature][hline]LuciferTR
lvl6x
master warrior-kasar hood
server:diez(human)-xgenon(karus)
np:50xxx
Mesaj tarihi:
1.5 saat DM mi ? m 5 saat kadar DM kestik non-stop ne cikti bil .. bol miktarda unique coin , pt of soul , uc bes dandirike item ....[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence"

Name:Laina
Class:Arch-Mage
Level:6x
Clan : The Others
  • Yeni Oluştur...