findor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 hydeyi level 55 assasianle alırsın 3 şişe pot[signature][hline]Server : Diez Clan : The chosen Level : 6x Kasar Hood - Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 peki kekuriyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melarx Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 HYDE I BEN LVL 53 PAPER MAGELE 1500BUFF+300AC SCROLLA POTA ASILARAK BURNLE(FLAMEİN İLK BÜYÜSÜ) KESMİŞTİM.BURNLE KESMEMİN SEBEBİ HEM CASTİNG FAİLD OLMAMASI HEMDE BİRAZ FANTAZİ YAPMAK İSTEDİM ;) OLDUKÇA EZİK BİR BOSS AMA HERŞEYİN DÜŞEBİLCEĞİNİ DUYDUM AMA drop rate i SANIRIM BİRAZ DÜŞÜK... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MurdeR_DecaY Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: lucifertr, 11 Ağustos 2005 20:15 tarihinde demiş ki: nereye ya 60 hyde olsun kekurikakalak mıdır ne o olsun antares olsun ben hepsini tek kesiyorum lvl 55teyken ayrıca atillayı 2 kişi(assasin) kesioz lvl 61 im şimdi:D Lvl 40 tan itibaren antares kesiyorum cıkan sadece bir tek scorpion scyte en az 22 tane kestim gerisi cacık.. ya ben sansızım yada antares boss luktan cıktı :D bu arada hyde i hic zorlanmadan kesiyorum...[signature][hline]Nick: MurdeR_DecaY LeveL: 52 Class: El Murat Assassin Np: 2xx lerde :) Clan: Pls... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 antreas dan bol bol blast scroll dusuruyoduk zamanında :) Saatlerini ezberlemistim reskill e baglıyordum.[signature][hline]CrystaL LvL 60 Tauren Shaman Burning legion CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 lvl 45 yada 46 da potla assa ile kesmiştim solo. Drop +6 str yüzük. Sonra bi dahada hiç aramadım. Kesmesi zor değil yani :D[signature][hline]Diablo2 1.11 patchi çıkmıştır hayırlı uğurlu olsun...Pek de yenilik yokmuş :( Sorceress ve Barbarian hakkında sorusu olanlar varsa özel msj atarsa yardım edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CeaseR_Tr Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 60 olman gerek degıl ben 55 lvl priest ken hyde yı kesdım ve ıcın den warior sthın shell helmet cıkdı o zaman cıkan esya benım hayatımı kurtar mısdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 yanlız şöyle bişey duydum hyde den arkadaş mirage sword düşürmüş o_O varmıdır acaba bi gerçekliği aklıma takıldı[signature][hline]LuciferTR lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus) np:50xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CeaseR_Tr Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 bılmıyorum ama cıkabılır ondan hersey cıkar sadece takılar harıc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ya şansa bak bugüne kadar en iyi lootladığım şey elixir staff, mirage ve ironbow oldu :D kesmediğim hiçbirşeyde kalmadıki 1.5 saat filan dm yaptığım günlerde oldu ama fiyasko ne raptor ne shard (takılardan düşürdüm ama)[signature][hline]LuciferTR lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus) np:50xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 1.5 saat DM mi ? m 5 saat kadar DM kestik non-stop ne cikti bil .. bol miktarda unique coin , pt of soul , uc bes dandirike item ....[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:Laina Class:Arch-Mage Level:6x Clan : The Others Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Bakın İyi Loot İçin Esas Belli Lvl 1 Chara ultra-pre alın başlayın bosslara sonra ultra pre li lvl1 adam açsın kutuyu Kesinlikle Çok Kral Bir İtem Düşecek Kesinlikle. Abbysleri ve Upgardeleride Lvl1 charlan yapın ben sonuçtan memnunum :-)[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar