Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 acaba gösteri kayıtlarını nerden bulurum? nerelerde satılır cdleri? vcdcilerden kiralanır mı? yada nette bildiğiniz adam gibi bir site varmı indirebileceğim? yada yollayabilecek uploadlayacak birileri varmı?? cevap bekliyorum ha bilin..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 dvd sini kiralamıştım bi kere ben vcdleride vardır illa bak filmcilerden birine[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Kanka bak Kadiköye yolun düşerse dilko warya onun karşı tarafında bi merdiven gibi bi mekan war oradan çık sagamı diye hatırlıorum o tarafta bir DVD/VCD oyun falan fıstık çok güzel bi mekan war bak orda satılıyo 6 bölümlük olanı 7 cd işte[signature][hline][b]Chan yoldaşlarım : miniq , tırmık , kırpık , kıvırcıq :D .. Resimler: cominq sooon ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar