bilinmiyor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 bugün we9 dvdsini indirdim torrentle daha sonra dms 4x bir dvd ye .iso olarak actıgım dosyanın icindekilerin hepsini data dvd olarak icine attım fakat bir türlü ps2 okumuyor ne yapmalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=135532 sorun burada halledildi... Orada ben "keşke konsol bölümüne yazsaydın" demiştim de... O zaman daha erken görürdüm mesajını anlamındaydı o. Her neyse. Gaa[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 keısn bır cozumu yok bunun bazen oyun bozuk cıkabılır nette veya DVD secebılır ps2 mısal bende bır spıderman 2 var oyun DMS nı nre wrıtable ları harıcınde hıcbır DVD media da claısmıyor ılla DMS rewrıtable olucak sımdı soyle bır tavsıye evrıyım 0 dan baslıyalım oncelıkle nero 6 DVD edıtıon ı kullanıyoruz nero start smarttan kalıbı dıske yazıdr dıyoruz ve DVD wıterımızın ızın verdıgı en dusuk hızla yazıyoruz bunu (2.4) bunu yazdıgımız DVD mutlaka tertemız oluyor ve kesınlıkle ama kesınlıkle ucuz olmuyor DVD cıktıgında PS2 ye takıyoruz beklıyoruz acarsa oynuyoruz acmassa farklı marka bır DVD ıle yenıden denıyoruz oyunu eger ınatla calısmıyorsa karsımıza olasılıklar cıkıyor 1-Oyun fake ıdı netten gelen 2-Oyun bozuk hatalı ımaj yanı 3-DVD wrıterımız gumlemiş 4-PS2 mızın lensı gumlemiş 5-PS2 mız medıa secıyor 6-PS2 miz cok eskı bır versıyon oldugundan DVD-R okumuyor 7-PS2 miz NTSC ve burda çip taktırıp içine etmişiz 8-oyunumuzla PS2 mızın çipi uyumlu degil update edılebılır cıpse update edıyoruz 9-DVD-R yı caytabagı tutar gıbı tuttugumuzdan parmak ızı vesaıre ıle bombok olmuş 10-şans bazen uyuzluk yapar bole kısacası bu kadar bı cozumu yok ben işin kompetanı oldugum halde bazen bır oyun gelıyor mısal oyunu 334123 sekıdle denıyorum yok nuh dıyo peygamber demıyoro zaman canın cehenneme dıyıp pıyasadan alıyorum oyunu eheh[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 aynı zamanda 1x yada 2x le yaz dvd ye yoksa okumaz ps2[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinmiyor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: Viktor, 12 Ağustos 2005 18:56 tarihinde demiş ki: keısn bır cozumu yok bunun bazen oyun bozuk cıkabılır nette veya DVD secebılır ps2 mısal bende bır spıderman 2 var oyun DMS nı nre wrıtable ları harıcınde hıcbır DVD media da claısmıyor ılla DMS rewrıtable olucak sımdı soyle bır tavsıye evrıyım 0 dan baslıyalım oncelıkle nero 6 DVD edıtıon ı kullanıyoruz nero start smarttan kalıbı dıske yazıdr dıyoruz ve DVD wıterımızın ızın verdıgı en dusuk hızla yazıyoruz bunu (2.4) bunu yazdıgımız DVD mutlaka tertemız oluyor ve kesınlıkle ama kesınlıkle ucuz olmuyor DVD cıktıgında PS2 ye takıyoruz beklıyoruz acarsa oynuyoruz acmassa farklı marka bır DVD ıle yenıden denıyoruz oyunu eger ınatla calısmıyorsa karsımıza olasılıklar cıkıyor 1-Oyun fake ıdı netten gelen 2-Oyun bozuk hatalı ımaj yanı 3-DVD wrıterımız gumlemiş 4-PS2 mızın lensı gumlemiş 5-PS2 mız medıa secıyor 6-PS2 miz cok eskı bır versıyon oldugundan DVD-R okumuyor 7-PS2 miz NTSC ve burda çip taktırıp içine etmişiz 8-oyunumuzla PS2 mızın çipi uyumlu degil update edılebılır cıpse update edıyoruz 9-DVD-R yı caytabagı tutar gıbı tuttugumuzdan parmak ızı vesaıre ıle bombok olmuş 10-şans bazen uyuzluk yapar bole kısacası bu kadar bı cozumu yok ben işin kompetanı oldugum halde bazen bır oyun gelıyor mısal oyunu 334123 sekıdle denıyorum yok nuh dıyo peygamber demıyoro zaman canın cehenneme dıyıp pıyasadan alıyorum oyunu eheh hiçbiri deilmiş halloldu saolsun yardımcı oldular teknik bir bilgi yetersizliğiymiş sadece :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar