tunch Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 mail geldi biraz önce , paylaşıyım dedim... pre-order ile elde edilicek olan avantajlar bunlar arkadaşlar. bilmeyen görmeyen olursa diye postlıyım dedim. Beta Access to City of Villains™ Two-day head-start – Play City of Villains before it ships to the public! An exclusive In-game Item Limited Edition “Lord Recluse vs. Statesman™” poster 14 Day FREE TRIAL of City of Heroes® for you AND a friend CD-ROM includes videos, art, wallpapers, screenshots, Rogue Isles map, City of Heroes® comic book, and more![signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ewt bu mail herkese geldi coh account'u olan bakalim kimler pre order yapicak.[signature][hline]WoW - Sirplaya - Burning Legion (The Gral Mage) CoH - Algus Requiem L50 - Scrapper [Bu mesaj sirplayA tarafından 12 Ağustos 2005 14:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Bana gelmedi:(... Bir zahmet benim mail adresime forward'lermisiniz...[signature][hline]Gyokuche neden sen? Hatalıysam 0536 213 03 23 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Ben CoV'u kesin alacağım. Ben oynamasam yeğenim oynayacak. İyi veya kötü kesin alıyorum. Ama preorder vermeyi düşünmüyorum. Taa amerikalardan order vereceğiz oyun gelecekte... Senditten bile bana 10 günden sonra geliyor (2 siparişimde öyleydi). Çıktığı zaman NCSoft cd-key satışı yapacaktır kesin sitesinden. O şekilde almayı düşünüyorum.[signature][hline]Kemirgen.net Patinin başına yine iş gelirse temas kesilmesin diye Merlinin Kazani çalışanı Evli ama kılıbık değil... (Eşinin adı KapI :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar