HaYYaM_TR Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Arkadaşlar diezde 53 lvl roguem var. KE geldiği zaman invalid pasword uyarısı almaya başladım. ve şifrem 12..... şeklinde sıralı devam eden bir şekildeydi. bazı formlardan sıralı şifresi olan bir kaç kişinin de oyuna bağlanamadığını öğrendim. sistem hatası var sanırım düzeltilmesi için bir GM arıyorum bana yardımcı olursanız sewinirim.. şimdiden yardımlarınız için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 11 karakterini gir sadece şifrenin 12 karakter kabul etmez![signature][hline]Server: Ares / Ares Nick : Kefase / AmonRakoth Class: Mage İce / Fİre / Kasar Hood LvL: 5x / 6x Clan: Nosferatu / Nosferatu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaYYaM_TR Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: KingMadboy, 12 Ağustos 2005 19:22 tarihinde demiş ki: 11 karakterini gir sadece şifrenin 12 karakter kabul etmez! 12 karakter diil zaten şifrem sıralı sadece. 11 den daha az karakter kullandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar