namesiz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Her zamanda yanımda olmak Ne kadar zor aslında Ben bile ne zaman kendimdeyim yanımdayın emin değilim Ne kadar zor bunu anlayabilmek ve dostuna yardım edebilmek Birbirine sıkıca tutunup birlikte yukarı çıkmak Gerekirse aşağıda kalıp yukarı itmek Birbirinden güç almak Aslında birlikte geçirilen her saniye yalnızlığa karşı verilen bir mücadele Bu mücadeleyi kazanmak aslında birkaç kişiye bağlı Hatta iki kişiye Ama bunlar normal kişiler değil Bunlar birbirine kenetlenebilen ve birbirini anlayabilen kişiler Mücadaeleyi sadece ama sadece iki gerçek dost sürdürebilir[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 niye kimse birşey bile yazmıyor?[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Bu zamanda iyi dostlukların kaldını pek zannetmiyorum.Aslına bakarsan bir çok şey kötüleşmeye başladı. Yinede değindiğin konuyu iyi seçmişsin. Şiir tarzında bişey olmuş sanırım[signature][hline][b][u][i]Dark Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crudgel_05 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 aşkolsun vill:([signature][hline]Nobody is perfect!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Alınırmış benim canım:D Sen onların dışındasın dostumsun.Ben genelden bahsediodum.[signature][hline][b][u][i]Dark Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crudgel_05 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 :) ok o zaman hadi affedildin neyse:) bak unutuyosun böle olmuyo ama bu arada konuyu kaynattık bence yüzeysel dostlukların tadına bakarak geldik buralara ve arkadan da vurulduk acısını tatlısını da paylaştık zamanında ve hayat okulunun öncelikle dostlukla kurulduğunu anladık sonunda...dostluk güzel şey değiyorsa dostum dediklerin di mi?![signature][hline]Nobody is perfect!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: namesiz, 09 Ağustos 2005 18:30 tarihinde demiş ki: niye kimse birşey bile yazmıyor? fark ettiysen insanlar burda genelde en çok AŞK yazılarına bakıp yorum yapıyorlar... Gerçi gerçek arkadaşın kalmadığı bir dönemin de etkisi olabilir. Ama sen bu arkadaşına aşıksan o ayrı bi konu herkez yazar yorum yapar anında..[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 kim dost kim düşman ayırmak lazım[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 grasyas..[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar