CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Katsumoto diye biri adam warrior stealth kullanırken beni görebiliyo. Bu hack te çıkmış hayırlı olsun arkadaşlar. Malesef oyunun tadı iyice kaçıyo :( Oto healları falan da vardır bunların. adam habire pot basıyodu[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: OSMANLI Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 Sonunda bi mirajım oldu.. :D CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) [Bu mesaj CaNNi tarafından 12 Ağustos 2005 03:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ne anlamı kaldı o zaman bu oyunun adamlar pot bassın stealh ken görsün eee daha ne sinirlendim bak şimdi[signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!! EST SOLARUS OTH MİTHAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 arenada herkese acid potion atıyo bide tanesi 132 k onların bana 10 tane falan attı sırf. 1.3 milyon u boşuna mı harcadı şimdi bu ? Sırf arenada. Millete de 15-20 tane attı..[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: OSMANLI Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 Sonunda bi mirajım oldu.. :D CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melapa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 hiç düşünemediniz mi bir assasin ile party yapabileceğini ve lupin in açık olabileceğini??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: melapa, 12 Ağustos 2005 06:48 tarihinde demiş ki: hiç düşünemediniz mi bir assasin ile party yapabileceğini ve lupin in açık olabileceğini??? Sen çok akıllısın bende salağım.. Arenada adama lupine verecek dimi assesin ? Ben bugun delirmezsem iyidir.. [signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: OSMANLI Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 Sonunda bi mirajım oldu.. :D CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) [Bu mesaj CaNNi tarafından 12 Ağustos 2005 07:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 arenada lupın atılabılıor once clan mekanına gır party olustur al lupını cık obur mekana gır bu kd rbasıt ya[signature][hline]Nick: _TRibula_ Server: Ares Clan:The Others (Gerçek Yuvamız) LvL:61 np:17xxx ------------------------ Nick: ::OverSouL:: Server: Ares Clan:The Others (Gerçek Yuvamız) LvL:61 np:10xxx --------------------------------------------- yine yanlıs yazdım o yuzden editledim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Kohack de var zaten hide gorme adam kohack kullanıyordur. Potion icinde onlar potion deil rice cake dir. Delaysız basabiliyorsun.Buyuk ihtimal dupe dur :)[signature][hline]CrystaL LvL 60 Tauren Shaman Burning legion CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Akuma abi,kohack çalışmıyo artık :) Tabi sen uzun zamandan beri girmeyince oyuna,şeediyim dedim,açıklama maksadında :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 kosp çalışıyor ama :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekitkan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: CaNNi, 12 Ağustos 2005 03:15 tarihinde demiş ki: Katsumoto diye biri adam warrior stealth kullanırken beni görebiliyo. Bu hack te çıkmış hayırlı olsun arkadaşlar. Malesef oyunun tadı iyice kaçıyo :( Oto healları falan da vardır bunların. adam habire pot basıyodu arkadaşım oyunu bilmiyosan benim suçum nee?? ben k4tsumoto. seni görüyorum çünkü abyss eyes kullanıyorum. insanları bilgisizce suçlayıp durma. oto pot'ta basmıyorum, sen nasıl pot kullanıyorsan bende aynı şekilde pot basıyorum. şunu unutma ki bu serverda beni teke tek'te alabilecek hiç bir assas yok. sen o ap ile git maradonda bulcan kes, sağa sola çamur atma. [Bu mesaj pekitkan tarafından 12 Ağustos 2005 16:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Sende millleti ezik yerine koyma olurmu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 lol arkadaşlar beni güldürmeyin katsumuto yu çook yakınan tanırım öle hackle falan işi olmaz. O kendisie hacklendi full shillerri çalındı elindekii shardlerı çalındı yanlışş tanımışsınız[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : Reaction Server : ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 TrTownUser sanada böle suçlamalar gelse sende aynını yapardın[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : Reaction Server : ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Koruyucu melek gelmiş.Hoşgeldin[signature][hline]Server : Deimos / Ares Clan : n00bz / :( yokki Nick : NecrozaN / _NecrozaN_ Lvl : 3x / 5x (60 oluooo valla :D ) NP : pOq gibi :) / xxxx :D(denklem gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 abyss eyes nedir ilk kez duyuyorum ?[signature][hline]CrystaL LvL 60 Tauren Shaman Burning legion CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melapa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 adama çamuru attınız ama çamura bulanan kendiniz oldunuz. g.t olmak diye buna derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Olabilir,canni öyle birşey yazmış olabilir.Yaşanmamış şeylermi sanki bunlar. Verilen cevap çok ters ve yanlış. Adam gibi,efendi şekilde yazarsın, "Hayır arkadaşım,ben şuyum buyum,hackle şuyla işim olmaz,bunu kullandım o yüzden seni görüyordum,yanlış düşünmüssün" O zaman canni de "özür diler" olay kapanır efendi şekilde. Ama senin yazdığın cevaptan sonra direk tüm antipati sana aktı.Beni hiçbi sin kesemez,hede hödö.İyi.Sen oyununa devam et o zaman.Burası bozar seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: Buzi, 12 Ağustos 2005 17:12 tarihinde demiş ki: Olabilir,canni öyle birşey yazmış olabilir.Yaşanmamış şeylermi sanki bunlar. Verilen cevap çok ters ve yanlış. Adam gibi,efendi şekilde yazarsın, "Hayır arkadaşım,ben şuyum buyum,hackle şuyla işim olmaz,bunu kullandım o yüzden seni görüyordum,yanlış düşünmüssün" O zaman canni de "özür diler" olay kapanır efendi şekilde. Ama senin yazdığın cevaptan sonra direk tüm antipati sana aktı.Beni hiçbi sin kesemez,hede hödö.İyi.Sen oyununa devam et o zaman.Burası bozar seni. +1 aynen düsündügümü yazmissin . Sizler eziklersiniz ben ustayim size tepeden bakarim tribi yaratmissin ki . Hakli olabilecek bir pozisyondan benim gözümde zavalli , ego sorunu yasayan birisi pozisyonuna düstün .. Sen git oyna abicim biz gidip kumda kule falan yapariz ne demek ....[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:Laina Class:Arch-Mage Level:6x Clan : The Others Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 canni zaten yeni birsey çıkmış die baslik açmış çıkan seyde abyss eyes miş bunu bende ilk defa duyuyorum ve cat eyes yerine kullaniliyormuş demekki ole anladim sorun yok gibi celallenmeye ne gerek var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Adam 1-2 dakka yerinden kıpırdamıyo. Ben ona vuruyorum ve kendiliğinden pot kullanıyo ya. Sonra adamla konuşuyoruz. Deniyim dedim. Adam yazarkende pot kullanıyo. Daha ne. Haksız olduğum şeyde tamam özür dilerim de. Haksız olduguma inanmıyorum. Bu arada assesinle clan areada falan party yapmıştır dediniz. Baktık herhalde etrafa. Bişi yazmadan önce ilk önce iyice incelerim merak etmeyin. Clanından rogue mogue yoktu orda.[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: OSMANLI Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 Sonunda bi mirajım oldu.. :D CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekitkan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: Buzi, 12 Ağustos 2005 17:12 tarihinde demiş ki: Olabilir,canni öyle birşey yazmış olabilir.Yaşanmamış şeylermi sanki bunlar. Verilen cevap çok ters ve yanlış. Adam gibi,efendi şekilde yazarsın, "Hayır arkadaşım,ben şuyum buyum,hackle şuyla işim olmaz,bunu kullandım o yüzden seni görüyordum,yanlış düşünmüssün" O zaman canni de "özür diler" olay kapanır efendi şekilde. Ama senin yazdığın cevaptan sonra direk tüm antipati sana aktı.Beni hiçbi sin kesemez,hede hödö.İyi.Sen oyununa devam et o zaman.Burası bozar seni. cannide baştan "böyle bişey çıkmış haberiniz varmı, benim başıma böyle bi olay geldi" deseydi ve araştırmaya çalışsaydı inan bana aynı yepkiyi vermezdim. ama o hemen hack kullanmakla suçlamış, benim tepkim buna. [Bu mesaj pekitkan tarafından 12 Ağustos 2005 19:12 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj pekitkan tarafından 12 Ağustos 2005 19:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 e tabi ortada hack fln olayları olunca suçlamak daha bi kolaylaşıyo isnanı yazık..[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki: seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekitkan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: CaNNi, 12 Ağustos 2005 18:14 tarihinde demiş ki: Adam 1-2 dakka yerinden kıpırdamıyo. Ben ona vuruyorum ve kendiliğinden pot kullanıyo ya. Sonra adamla konuşuyoruz. Deniyim dedim. Adam yazarkende pot kullanıyo. Daha ne. Haksız olduğum şeyde tamam özür dilerim de. Haksız olduguma inanmıyorum. Bu arada assesinle clan areada falan party yapmıştır dediniz. Baktık herhalde etrafa. Bişi yazmadan önce ilk önce iyice incelerim merak etmeyin. Clanından rogue mogue yoktu orda. hala ısrar ediyosun, beni hack kullanmakla suçluyosun sonrada sana cvp vermek zorunda kalıyorum. "adam yazarkende pot kullanıyo" demişsin. bu mu yani??? sen yazı yazarken pot kullanamıyomusun??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: pekitkan, 12 Ağustos 2005 19:08 tarihinde demiş ki: cannide baştan "böyle bişey çıkmış haberiniz varmı, benim başıma böyle bi olay geldi" deseydi ve araştırmaya çalışsaydı inan bana aynı yepkiyi vermezdim. ama o hemen hack kullanmakla suçlamış, benim tepkim buna. [Bu mesaj pekitkan tarafından 12 Ağustos 2005 19:12 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj pekitkan tarafından 12 Ağustos 2005 19:13 tarihinde değiştirilmiştir] Haklısın çok ön yargılı oldu ama nedense haala aynı şeyleri düşünüyorum. Bu hack kullananlar beni oyundan o kadar soğuttu ki malesef merhametli olamıyorum. Suçsuzda olabilirisin bişey demiyorum ama haala aynı şeyleri düşünüyorum dedim bu kadar.![signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: OSMANLI Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 Sonunda bi mirajım oldu.. :D CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekitkan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: CaNNi, 12 Ağustos 2005 19:20 tarihinde demiş ki: said: pekitkan, 12 Ağustos 2005 19:08 tarihinde demiş ki: cannide baştan "böyle bişey çıkmış haberiniz varmı, benim başıma böyle bi olay geldi" deseydi ve araştırmaya çalışsaydı inan bana aynı yepkiyi vermezdim. ama o hemen hack kullanmakla suçlamış, benim tepkim buna. [Bu mesaj pekitkan tarafından 12 Ağustos 2005 19:12 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj pekitkan tarafından 12 Ağustos 2005 19:13 tarihinde değiştirilmiştir] Haklısın çok ön yargılı oldu ama nedense haala aynı şeyleri düşünüyorum. Bu hack kullananlar beni oyundan o kadar soğuttu ki malesef merhametli olamıyorum. Suçsuzda olabilirisin bişey demiyorum ama haala aynı şeyleri düşünüyorum dedim bu kadar.! sen ne düşünürsen düşün umurumda değil ama burdaki insanları kandırmaya çalışma. gerçi burdaki herkes kimin haklı kimin haksız olduğunu görüyor ya neyse. ben hack kullanmadığımı ispatladım ama sen saçma sapan şeylerle (yazı yazarken pot kullanıyomuşum... :) ) hala hack kullandığımı iddia ediyorsun ve kendini gülünç duruma düşürüyosun. daha sağlam kanıtlarla gel bi dahakine, bu kadar.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar