Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 one ın solosunu eminimki kasdav a katılan herhangi bir gruptaki bir electrocu 1 ay (en en en fazla günde 1.5 saat) çalışsa çalar. E o zaman bu korn un kornluğu nerde? Adamların işi müzik ve adamlar one ın solosunu (veya herhangi bir soloyu) çalamıyolarsa onlardan grup falan olmaz.[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 calamiyor olurmu ya daha neler[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aliba Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Adamın hayatı gitar çalmak, tabi ki atar rahatlıkla o soloyu. Çok zor bi olay değil arkadaşların dediği gibi, parmak alıştırmalarıyla kısa zamanda çıkarır herhangi bir amatör gitarist. Korn ve Staind baya iyiydi bence mtv-iconda. Hele hele Aaron Lewis ne karizmaydı Nothing Else Matters'ı söylerken. :) Limp Bizkit saçmalamış, güzelim şarkının içine etmiş, Fred Durst saygı duyarız, sesi de güzel elemanın ama doğru dürüst söyleyebilirdi, Limp Bizkit modunda söyledi yakışmadı Sanitarum'a. Snoop ise ilginçti. :) Avril de söylemeye çalıştı kızcağız, ama olmadı.[hline]...bir Aliba hayranı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar