Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 şu sınıflandırma işine alışalım... millet gördükçe benimsesin diye attım. şaheser bişi olduğu için diil. nie bu kadar gaza geldim? edik: gramer sıçtım[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....[Bu mesaj Caglar35 tarafından 05 Ağustos 2005 15:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Görünmüyor ...[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 [signature][hline]biz sultani için şoyle boyle deseler şoyle boyle oluruz, severiz çünkü keratayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Tık....[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 www.photobucket.com 'a yükle...[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 hiç fena diil ha tebriks.. :)[signature][hline] sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar