Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"My Dying Bride" severler, imdak!


kaleidoscopic

Öne çıkan mesajlar

efenim bir ara sanırım "adslm var ben niye download yapmıyorum ki?" akımı sırasında my dying bride çekmişim. tanımıyorum etmiyorum ne alaka çektiysem.
şimdi elimde ilk 7 albümleri var hatta şöyle:
1. As The Flower Withers (1992)
2. Turn Loose The Swans (1993)
3. The Angel And The Dark River (1995)
4. Trinity (1995)
5. Like Gods Of The Sun (1996)
6. 34.788 % ... Complete (1998)
7. The Light At The End Of The World (1999)
şimdi bir iki tane rastgele şarkı dinledim hiç sevmedim. cımbırı cımbırı gidiyorlar. ama bir yerden iyi duyumlar almışım ki indirmişm(bu arada neden sonraki 4 albüm yoktur anlamadım ya). şimdi siz dinlersiniz seversiniz hangi albümü seversiniz hangi albümü dinlersiniz? hatta mümkünse şarkı adları da alabilir miyim? son olarak, sonraki 4 albümü de bir yerden bulup indireyim mi?
müzik zevkime gelince, şöyle bir örnek verelim. ben moonspell severim. wolfheart ve antidote dinleyebiliyorum. ama en favori albümlerim sin ve butterfly effect. melodik olmasını da severim bu arada. bir fikriniz olsun diye yazdım, siz gene neyi seviyorsanız döktürün buraya, en kötü sevmediğim bir kaç şarkı dinlemiş olurum.
mesajım gönderil![signature][hline]kaleidoscopic=Borbag
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben de aynı şekilde a kiss to remember gazıyla indirmiştim diskografi ehe, sonra içimde patladı tabi.

cok dinlemedim ama kaliteli bi doom grubu. guzel riffleri var. like gods of the sun albumunu tavsiye ederim (şarkıyı tavsiye ederim ama sen butun albume bak yine de)[signature][hline]biz sultani için şoyle boyle deseler şoyle boyle oluruz, severiz çünkü keratayı
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mdb tek sarkilik grup deildir...light gods of the son,dreadful hours daha hafif onlari dinleyebiliosan dierlerini de dene madem jin jin dion..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Harika bir gruptur, cok severım Doom'u cok ıyı ve cok kalıtelı sekılde ıcra edıyorlar, vocal Aaron'un sesine hastayım.
Sevdıgım sarkılarına gelınce

[li]-A kiss to remember
- Two Winters Only
-Sear Me
-The snow in my hands
-the crown of symphaty
-Black god
-The Cry of mankind
-Your River
-She is the dark[/li]

Ha buda grupla ilgili bir yazı. Copyliyorum.

[i]Pek çok seveni olan, seveni olduğu kadar da nefret edeni olan gruplardan biri "my dying bride". isminden anlaşılacağı üzere ağıt-gözyaşı-acı üzerine kurulu bir konsepte sahip olan grup ilk dönemlerinde daha sert ve epik şeyler de ortaya koydu.hikayeleri şöyle...

my dying bride 1990 yılında calvin, aaron, andy ve rick tarafından kuruldu ve 6 ay sonra demoları olan towards the sinister'i çıkardı. demo aşamasına kadar isim bulunanamış gruba ilk olarak my dying child düşünülmüştü fakat tepki çekeceği düsüncesiyle mdb’de kara kılındı. demonun yayınlanmasının üzerinden fazla geçmeden küçük bir fransız yapımcısıyla (listenable) anlaşan grubun bir sonraki üretimi bir single idi. god is alone çıkar çıkmaz büyük talep görünce peaceville records gruba elini uzatmak için gecikmedi. bu zamana kadarki sound daha çok death-doom olarak tanımlanabilirdi. zira cidden parçaların çoğunluğu -klasik mdb’nin aksine- headbang için gayet uygundu.
henüz 1 senelik olan grup ilk epleri olan symphonaire infernus et spera empyrium'u ortaya koydu. bu parçaya bir de klip çekildi. bu yapım sürecinde de grupta bir eleman değişimi yaşandı ve grubun uzun süre korunacak olan kadrosu oluştu; yeni basist ade jackson idi artık. tabii ki ilk lp de gecikmedi ve as the flower withers grubu yeni nesil doom metalin öncüleri arasına soktu. hatta ciddi ciddi doomun yeni formunu başlı başına mdb ortaya koymuş oldu. bu albümdeki sear me adlı parça hem açılış parçası oldu hem de sear me serisinin ilk elemanı oldu.

grup ingilterede ve avrupa da birkaç konser verdikten sonra ikinci epleri olan the thrash of naked limbs için stüdyoya girdi. fakat talihsiz bir şekilde bu parçanın klip çekimi esnasında rick düşerek bileğini sakatladı.(ormanlık yerlerde meşalelerle koşturup, bir de bayan soyarsanız klipte öyle çarpılırsınız:) bu olayın üstüne büyük çapta düşünülen avrupa turnesi iptal edildi. bu zaman aralığında da boş durmayan grup, yeni gelişen gothic akıma da ayak uydurarak gruba hem piyano hem de kemanıyla yardımda bulunacak olan martin powell’ı kadrosuna kattı.

1993 sonlarında geniş çaplı bir avrupa turnesiyle birlikte, grup en büyük eserleri olan turn loose the swans albümünü de yayınladı. (bana kalırsa en iyisi). turne, birkaç ufak kaza ve hastalık haricinde gayet başarılı geçti. tlts albümünde ayrıca sear me mcmxciii de serinin ikinci parçası olarak yerini aldı, ilkinden çok farklı olarak bu parça tamamen klavye ve keman eşliğinde sözlerin okunmasıyla nihayetleniyordu fakat ana tema hemen hemen aynıydı. bir de albümden songless birde klip çekildi ve klibin başından sonuna kadar aaron durmadan koşmaktaydı. hala koşuyor sanırım bulun izleyin. 1994 senesi sessiz geçiren grup o seneye ait olarak da i am the bloody earth epsini hazırladı. bu albümde radikal bir elektronik ağırlıklı remix de bulabilirsiniz. bu bir yenilenme süreciydi daha çok. bunun kanıtı olarak da 1995 yılının baharında the angel and the dark river albümüyle geri döndüler. kanımca (sanırım çoğuna göre de) grubun yeni elemanı martin bayağı bir iş çıkarmış ve grup gothic-doom formuna girmişti. ortaya çıkan eser mükemmeldi. yine bu albümün ardından grup, dynamo festivalini de kapsayan uzun bir turneye çıktı. (bu turnede dynamo’dan kaydedilmiş 4 parça da taatdr’ın yeni basımlarında bonus olarak sürüldü.) 1995 sonlarına doğru önceki ilk 3 ep’de yer alan parçaların derlendiği trinity çıktı. aynı seneyi iron maiden ile birlikte bir turneye çıkarak noktalandırdılar.

bu kadar popülarite beraberinde imkanları da sundu tabii ki...1996 yılına çok daha temiz ve profesyonel olan bir albümle başladılar: like gods of the sun. bunun ardından avrupada, birinde cathedral, birinde sentenced ile olmak üzere iki turneye daha çıktılar ve bunların da hemen sonrasında okyanusu ilk defa geçerek dio’yla beraber bir turne için yola çıktılar. bu da gayet başarılıydı fakat turnenin son birkaç haftası iptal edilmişti. rick bir defa daha kötü durumdaydı ve bu sefer gruptan temelli gitmekteydi. sonuç olarak mdb yeni bir davulcu arayışına girdi.
1998 yılı grup için çokça değişiklikler getirdi. grubun en sıra dışı albümü olan “34.788%... complete” *çalışmaları sırasında martin gruptan ayrıldı ve davula dominion’un davulcusu bill law geçti. bu süreç sonunda grup bu kadroyla stüdyoya girerek albümü kaydetti. albüm sonrası tekrar sessizlik hakim olmuştu. bu sessizlik ortamında grup kalıcı bir davulcu olarak shaun steels'i kadrosuna kattı. albüm aşamasında bal sagoth’tan tanıyacağınız johnny maudlin’in de yardımıyla the light at the end of the worldü hazırlandı. bu albü
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Clown of Symphaty - In Flames sarkisi deilmiydi?[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset
unforgetting what was made a bond so strong and ever so real...
The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath
i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Einherjer, 11 Ağustos 2005 22:06 tarihinde demiş ki:
Clown of Symphaty - In Flames sarkisi deilmiydi?

??
yok öyle bir şarkı
@snak: burda kapı gibi jester duruyor, sen gidip sözlüge soruyorsun.. ayıp günah...[signature][hline]So weak, so hollow-minded
the primat flock responds
the jester race submits

Live In Flames..


[Bu mesaj Jester tarafından 11 Ağustos 2005 22:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

for my fallen angel
roads
all swept away
black heart romance
it will come

parçaları vazgecilmezlerimdendir.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!


[code=php] i died for you !
[/code]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Black God
Crown of Sympathy
The Cry of Mankind
Your River
For My Fallen Angel (bunlarınmıydı bu ya?)
bunlar benim beğendiklerim
ya aslında konserini indir orda çaldıkları her şarkı psikopat.best of çalıyolar yani her seferinde.[signature][hline]Reality is a momentary dream,but a dream is reality for an eternity.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...