kamikaze Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Beyler ben oyunu silmiştim.tekrar yükledim ama simdidde launcher ı doldurmuyor.herkez sever lar cöktü diyo yardımm.ne oluyo bu oyuna anlamadım valla:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 KE ye geçiş sürecinde böyle sorunlar yaşanacağını söylemişlerdi. Normal yani bu tür şeylerin olması. Sabırla beklemekten başka çaremiz yok.[signature][hline]Teselli aramak zor gelir giden sevgili arkasından. Yürek param parça bir halde, bedenin darma dağın. Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Patch diye arat burda,adresi bulup patchleri sırasıyla indir.içindekileri ilgili klasorlere bosalt.girersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kamikaze Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 BABA PATC NE YAA? VALLA BİŞE ANLAMADIM SORYY :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kamikaze Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ya oyunu oynıyamıyorum kafayı yicem valla :(:(:( KE yüzünden cektigimiz cileye bak yaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melapa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 bi aralar manuel update için link verilmişti. biri yazar şimdi çekersin update leri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kamikaze Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 kimse yardım etmiyoki baba:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar