Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 sevmedim :) çok kasmışsın :-p ne o at kuyruğu saçlar yüzünün güzelliğini çıkarmasını bozmuş sakal yakışmış dediğimiz gibi saçlarında iyi olsa sana bu hafta 10 verirdik ancak avcunu yalarsın diyip 10 üstünden 8 veriyoruz.. :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* *İmzasının çok kötü ve iğrenç olduğunu düşünür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 said: BlacKDagger, 07 July 2003 17:49 tarihinde demiş ki: auhueah uzun sac rule diss yok be kasmadim walla ole bakip cektim tek poz :D kırpayım o saçlarını da gör :) :-) nihahahha[hline]Bi daha Venue'ye giden böyle olsun --> O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 harbi sataniste benzio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 bence yakışmamış uzun saç[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclad Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 ewt bozmuş sakal hoş ama saçların gölgesinde kalmış (imaj maker gibi konuştum şerefsizim):)[hline] -----wazzup?------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar