dalamardl Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 bugun yine ewde kavga ettim. Çok geç geliyormuşum,ders çalışmıyormuşum okulumu zamanında bitirmeliymişim,okuyacagım kitapları gece deilde kardeşimin gözü önünde okumalıymışım,sigara içmemeliymişim,Namaz için dua lar ögrenmeliymişim,az para harcamalıymışım ve kardeşime bu yaptıklarımlan örnek olmalıymışım yai zamanları ii hazırlamalıyım ki kardeşimde görebilsin. Ben de uzun zamandır yapmadıgım bu olayları artık gerçekleştirmeyi düşünüyorum belki kavga etmeden zaman geçirebilirim ve kardeşimde hiç ders çalışmayan kitap okumayan sürekli bilgisayar ile ugraşan bir kişi oldu oda sürekli annme bagırıyor aynı benım yaptıklarmım yapıyor ama yaşı benden küçük ve bu beni üzüyor...daha yazamıyorum çünkü,Şimdi annem çagırıyor annemın yanında yürüyüp kardeşime bakıcakmışız,Kurallara uymaya başladım...Hadi hayılrısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 dusun dusun dusun.. baska yapabıldıgımız ne var kı?[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Hmmm konuyu neden açtıgımım geçekten bılmıyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 bosver... cıddı anlamda hayatı sorgulamaya basladım bu solenenlerı neden yapmalıyım onu bılmıyom bende[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 kardeşini öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 neden ders çalışmalıyım ? benim mesleğim şimdilik öğrencilik. ders derken güzel sanatlar spor vb de olaibilir ben herhangi bir çeşit okulda öğrenciyim mesleğim bu. mesela mühendisler meslekleri gereği günde 8+ saat çalışıyorlar ben tamam 8 saat çalışmıyım ama en azından mesleğimi yapsam sadece kendim için bu ailem bi yere kadar üzülür sevinir ama sonuçta olan iyi şeyde kötü şeyde bana olur.hem çalışmamanın yarattığı olumsuz duygular çalışıp yorulmaktan bin kat kötü neden aileme iyi davranıyım ? ne kadar kusurlu, dar görüşlü, bencil tavırları olsa da bana ne kadar kötü davransalar ne kadar çocuk sahibi olmamaları gerktiğini düşünsemde onları değiştiremem. ciddi bir şiddet taciz yoksa bu kusurlu insanları böyle kabul ediyim kim bilir benim ne çeşit kusurlarım var...bunları 14-15 yaşımda bende düşünemedim hala kavga edince kaçıp gitmek istiyorum onlardan nefret ettiğimi düşünüyorum ama aklım başımdayken sakin sakin düşününce -ki ailemle barış dolu huzur dolu ortam azdır- onları sevgiğime karar verdim.tüm bu gıcıklıkları iyi olanı yaptırmak için bazen iyi olan ne bilmiyorlar ama ;p[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: OneWayStreet, 11 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: kardeşini öldür O_o[signature][hline]Janitschar Family LL P.S.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 @twistedemo aynen yazdığın gibi düşünüyorum. mesleğim öğrencilik, öğretmenlik gibi bişey diye düşünüyorum. yaz tatilinde yatıyorum, okullar varken sadece okula gidip geliyorum. işim bu abey :( bu bakış açısını degiştirmek gerekiyor *!açıyla oynar*[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 neden ben yaz tatilinde lisedeyken ingilizce öğrendim süper derece mwhahah =) şimdi bende pek bişi yapmıyorum üniveristemi bekliyorum amaaaa çoğu dünya klasiğini bitirdim pof biliyorum biliyorum mööööö ; p[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ben de piyasada ne kadar fantazya / korku türünde kitap varsa okudum bitirdim. mesleğim büyücülük / seri katil arasında birşey olacak. bitirmedim , az bişey kaldı. :p[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... [Bu mesaj HymnOfSnuk tarafından 11 Ağustos 2005 21:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 cok dusunme, zarari olur salla..[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 hareketlerini birden değiştirmeye çalıştırmak sana zarar verebilir.kardeşin seni örnek alacaktır ama sende zamanında babanı örnek aldın çok üstüne bindirmemeni tavsiye ederim.insanlar hep konuşur.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Abı hepımız oleyız..Bosver dıyıcem olmuyor..En iyisi bırak ya ..[signature][hline]MetallicaTurkeyForum Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ben hıj bısı okumuyorum, pısmanım gecen zamanıma uzuluyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Kardeşin seni örnek olan bir karaktere sahipse dikkat olmalısın, her kardeş abisini/ablasını örnek almaz çünkü.[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: Ardeth, 11 Ağustos 2005 22:03 tarihinde demiş ki: Kardeşin seni örnek olan bir karaktere sahipse dikkat olmalısın, her kardeş abisini/ablasını örnek almaz çünkü. mesela ben ama ben iyiki almamışım :)[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 dalamardl bilmem eleştireye gelirmisin gelemezmisin ama sızlandığın konular genelde senin sorumsuzluğundan kaynaklanıyor gibi geldi bana biraz ailenin dediklerine uymayı dene fazla bir şey diyemiyorum çünkü o senin özel hayatın :) yanlış birşey dediysem özür...[signature][hline]Nan Curunir FallenAngeL, 06 Ağustos 2005 02:36 tarihinde demiş ki: bugunlerde fakelerde dehset artıs var güçte bir dengesizlik hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Curunir haklsın aslında ama ınsan kendını degiştiremiyor.Ben gelmşim 20 yaşına ama halen bu kavgalar bitmedi nerdeyse her gün yapıyorum...Çünkü ben her zaman kendimi haklı görüyorum onlara karşı,onlarda kendilerini haklı görüyorlar ne ben onların yaşındayım ne de onlar benım yaşımda..Ama ben usandım artık,düşünsenize yaklaşık 10 yıldır hergün aynı kavga ):ve deneyecegim ne olacak bakalım onar biraz sevinsin belki bende sevinmeye başlarım... Paylaştıgınız için teşekkür ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 20 yaşındasın. Öncelikle sigara içmene kesinlikle karışamazlar kardeşinin yanında içmediğin sürece. Örnek almayla alakası yok, sağlık söz konusu. Eve geç gelmene ailenle yaşadığın sürece karışabilirler, karışacaklar. Ne zaman kitap okuduğuna karışamazlar, gece keyif alıyorsan gece okursun. Ben de gece okurum mesela, sessiz sakin ortam. Namaz için dua öğrenmene karışamaz kimse. Senin inançların, senin seçimin. Kardeşine ailenin baskısıyla değil, kendi içinden geldiği için, onun senin yaşadığın ya da duyduğun olumsuzlukları yaşamaması için örnek olmalısın; kardeşini biraz olsun seviyorsan.[signature][hline]G3NK ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Lyrent bende karışamayacaklarını biliyorum fakat onlar karışıyorlar işte neyaparsam yapıyım bi şekilde bulaşıyorlar ve bu uzun zamandır böyle bana kafayı yedirtecekler bu yüzden bende usandım artık onların yolunu deneyeceğim.Kardeşime gelince ben vurdum duymaz bir insan deilim bu yüzden ona güzel bir örnek olmaya çalışıyorum ama zevklerimden vazgeçemıyorum.Ne kadar kıarışmamları gereksede karışıyorlar işte ..Ah kafayı yedim herhalde ne yazdığımı bile bılmıyorum şu an..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Abı bende aılemden manyak sorunlar cekıyorum senın gıbı ..Gelecekte yapmak ıstedıgım meslegı secmem halınde boş adam olucagımı dahi soyluyorlar..Çareyi ben aradım bulamadım..Dayanıcaz...Sabır:([signature][hline]MetallicaTurkeyForum Msn:[email protected] İnancın varsa ben yokum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: Ardeth, 11 Ağustos 2005 22:03 tarihinde demiş ki: Kardeşin seni örnek olan bir karaktere sahipse dikkat olmalısın, her kardeş abisini/ablasını örnek almaz çünkü. nasıl ya..hayatımda gordugum abisi olan tum insanlar abisinin tıpkısının aynısı konusmlarından espri anlayışlarından b.kuna kadar herseyleri aynı..... bence dikkat et oda senin gibi olmasın :D:D:D:D:D: şaka şaka *!kaçış*[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 //alexi[signature][hline]valandil ownz j0o!city sick,something's wrong in it.WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 give peace a chance:) zaten kendini haklı bulan bir aileye kendini kabul ettiren biri çıkmadı bu güne kadar. aileyle kavga etmek hakemin karıran itirazetmek gibi bir şey. istediğin kadar haklı ol, kıçını yırt gene de oların dediği olur.[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar