elesso Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 power tuşuna 10 saniye kadar basılı tutmam gerekiyo bilgisayarın windowstayken kapanması için,eskiden böyle değildi,bastığım saniyede kapanmasını istiyorum, varmı bi bilen[hline]..........
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 control panelde power la ilgili ayarlar varda neden cat diye kapansin istiyosun anlamadim, zaten ona basinca windows shut down yapiyp[hline]
Eno Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 alarm durumu oluyor sanırım infeqted :)
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 aynen öyle :)[hline]..........
Eno Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Power Supply ına elektriği kesen bi düğme falan yok mu? olması lazım. Kasanın arkasına bak. Power Supply ın oldugu yere.
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 alarm durumu 1 kere oldu ondada monitörü kapattım ama bilgisayar kitlendi :) monitör açılmadı bi daha fişi çekene kadar ehehe şimdi ben bunu neden dedim bende bilmioym :P
Öne çıkan mesajlar