Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ikinci kez geliorum umarim yeniden hata yapip banlamazlar t.mler

Alis

Öne çıkan mesajlar

Evet bir kac saatir saolsun sahte kullanici zanedip banlamislar halbuki kadin yazilimci olabilir neden olmasin kadinlari kucuk durusmeyin lutfen .. bu yuzden atilmisim ... gerci nedenini yazmamislar saolsun kuzenime soledim birseyler yapti sonunda halleti .. tkr geldim artik eminsinizdir kim oldugumu anlamsinizdir BEN SAHTE DEILIM cimcik atarimm aaa simdi tkr yazmak zorunda kalacam Yazilim hakindaki yazilari saolsunlar ..[signature][hline]Looking for the true guy;

Working on Runuo save project;
Working on Runui playertile project;

Sosyal ağlarda paylaş

yeni gelenleri selamlamak için sabahlara kdar ayaktayız bak ( böeak=)

Hoşgeldin=)

çay? kahve? (sıcak sütlü nescafe var hazırda, ister misin?)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
Sosyal ağlarda paylaş

bilgisayarlarla içli dışlı bir bayan üye.. tapınmak serbest mi?

I KİSS YOU!!![signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

yaw benim anlamadim ilg girdigimde pc muhabeti yapinca direkt banlandim nedeni de suymus Kadin bilgisayar yazlimcisi olmazmis neyse zar zor actirdik tabi bu arada bende etmedigim laf kalmadi ne is bu diye istenmiorsak zaten yazmayiz yazdiklarimizda zaten bilgi verici yazilar hehe tapinmak yok uzgunum onlar eski caglarda putlara taparlardi ben put deilim ... zzz... disgusting[signature][hline]Looking for the true guy;

Sosyal ağlarda paylaş

olsun..

tapinin lan! ayrija tanrjlar kurban ijtiyorlar mj? olmadi iki ekmek bir maltepe de getirebilirij hem bij öyle jandiin gibi injanlar değilij bij afrikanin bir köjezinde türkçe öğrenmij afrikalilarij şefimijin adi nidinj karakedi senje? hepimiz jenciyiz :)[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Sosyal ağlarda paylaş

var mıydı? şef sen söyle cvarmıydı bayan coder da bizim mi haberimiz yoktu?[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Sosyal ağlarda paylaş

vardi olmaz mi hataga dur bakym nickleri suydu glba Andrea ;feary gibi birseylerdi code olarak pek fazla yazmazlardi buraya hep erkeklerle dalga gecerdik eheheh bu arada emma nerde > ? ben uzun suredir yoktum goremedim[signature][hline]Looking for the true guy;

Sosyal ağlarda paylaş

ağlatırım güldürmekten
güldürürüm siniz bozukluğundan
sinir bozarım ağlatmaktan

ahanda kısır döngü!

not: hiç dikkat ettiniz mi; okeye dönmekte bir kısır döngüdür..[signature][hline]
tık ulan tık!
Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...