Alis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Evet bir kac saatir saolsun sahte kullanici zanedip banlamislar halbuki kadin yazilimci olabilir neden olmasin kadinlari kucuk durusmeyin lutfen .. bu yuzden atilmisim ... gerci nedenini yazmamislar saolsun kuzenime soledim birseyler yapti sonunda halleti .. tkr geldim artik eminsinizdir kim oldugumu anlamsinizdir BEN SAHTE DEILIM cimcik atarimm aaa simdi tkr yazmak zorunda kalacam Yazilim hakindaki yazilari saolsunlar ..[signature][hline]Looking for the true guy; Working on Runuo save project; Working on Runui playertile project; Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 neyse hojgeldın anlasılırsın yakında[signature][hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 tekrar hoşgelmişsen..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 HoşBeş[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 w e l c o m e[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 hoş geldin :) ultima online / emulatör bölümüne bayağı katkıda bulunacakmış gibi görünüyorsun.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Hoşgeldin. İşte paticik böyle bir yer bak sabahın 5'inde bile üşenmeden selamlayan karşılayanlar var böyle benim gibi ki sen onlara kısaca manyak de. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 yeni gelenleri selamlamak için sabahlara kdar ayaktayız bak ( böeak=) Hoşgeldin=) çay? kahve? (sıcak sütlü nescafe var hazırda, ister misin?)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 hehe cimcik yemek isteyen var mı :B hoşgele[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ben bişey yapmadım walla, hoşgeldin tkr[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ınsallah =)[signature][hline]--Borgır-- Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 tekrar hoşgeldin[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar [Bu mesaj ozkolous tarafından 28 Temmuz 2005 10:36 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 velkam.[signature][hline]Ne Seni Unutacak Kadar Zaman Geçecek,Ne de Geçen Zaman Seni Unutmaya Yetecek...Seni Aramıyor Sormuyorsam Unuttuğum Anlamına Gelmez..Zaman Alışmayı Öğretir UNUTMAYI ASLA ! ! ! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 bilgisayarlarla içli dışlı bir bayan üye.. tapınmak serbest mi? I KİSS YOU!!![signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 yaw benim anlamadim ilg girdigimde pc muhabeti yapinca direkt banlandim nedeni de suymus Kadin bilgisayar yazlimcisi olmazmis neyse zar zor actirdik tabi bu arada bende etmedigim laf kalmadi ne is bu diye istenmiorsak zaten yazmayiz yazdiklarimizda zaten bilgi verici yazilar hehe tapinmak yok uzgunum onlar eski caglarda putlara taparlardi ben put deilim ... zzz... disgusting[signature][hline]Looking for the true guy; Working on Runuo save project; Working on Runui playertile project; Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 olsun.. tapinin lan! ayrija tanrjlar kurban ijtiyorlar mj? olmadi iki ekmek bir maltepe de getirebilirij hem bij öyle jandiin gibi injanlar değilij bij afrikanin bir köjezinde türkçe öğrenmij afrikalilarij şefimijin adi nidinj karakedi senje? hepimiz jenciyiz :)[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 rofl be! babacum sen ayrı bi yaşam formusun.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Never argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 anlamadigim tek sey var birisi soledi de inanmamistim bide size sorayim kadin yazilimci yok mu ya ! daha once vardi Andre diye birisi ole birseydi veya. .[signature][hline]Looking for the true guy; Working on Runuo save project; Working on Runui playertile project; Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 var mıydı? şef sen söyle cvarmıydı bayan coder da bizim mi haberimiz yoktu?[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 vardi olmaz mi hataga dur bakym nickleri suydu glba Andrea ;feary gibi birseylerdi code olarak pek fazla yazmazlardi buraya hep erkeklerle dalga gecerdik eheheh bu arada emma nerde > ? ben uzun suredir yoktum goremedim[signature][hline]Looking for the true guy; Working on Runuo save project; Working on Runui playertile project; Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Oldum gulmekten ya :) Babacum sen nasil bir adamsin ya :D Alis, sen takma bunlari, hosgeldin :)[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 yaw birsey merak etim bu radio hakketen neden kapali *aglar* ben hangi radioyoyu dinleyecem ![signature][hline]Looking for the true guy; Working on Runuo save project; Working on Runui playertile project; Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ağlatırım güldürmekten güldürürüm siniz bozukluğundan sinir bozarım ağlatmaktan ahanda kısır döngü! not: hiç dikkat ettiniz mi; okeye dönmekte bir kısır döngüdür..[signature][hline] tık ulan tık! Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Kapali cunku radyonun gelmesi icin paticik in ultratv sunucusunun up olmasi lazim once. Neyseki Istanbul a tasiniorum :) radyo = lebi derya bandwith.[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 hayat kısır döngü ?[signature][hline]uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.