Lord_Aurain Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 yaratıklara dalıyorum fakat güçleri azalmıo sanki dalmamış gibi oluyor. Knight online ı kapatıp tekrar girdim yine aynı sorun bi yardımcı olur musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Biraz bekle,safe modda sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Aurain Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 biraz daha açar mısınız safe mode un nedemek olduunu biliom da ko da hiç görmedim ne kdr sürer ne zmn lar safemode oluo?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Valla açamam biraz daha,safe mode işte :D Attack veremiyoruz,almıyoruz.Muhtemelen ayarlama yapıyolar gmler.Biraz sonra düzene girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Aurain Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 hmm ok saol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar