Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Bizim kültürümüz paşa paşa mahalle düğünü. Mahalle düğününde çıkıyoruz ortaya böyle parmakları şıklatmak ve kolları iki yana açıp çeşitli hareketler sergilemek sıretiyle çeşitli yörelerden halk oyunları sergiliyoruz. Limonata ve kurupasta dağıtıyoruz. Zenginsek rakı ve et dağıtıyoruz falan filan. Seviyorum ulan bu memleketin insanlarının bu kadar kaynaşmış olmasını.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 hacı harbi ya uyduda bissürü işe yaramaz dolmaya başladı düğün, halay, ws. hatta bazı kanallardada full 7/24 0900 lü numaralar için adamlar özel kanal açmışlar yaw bu kanal açma işi bu kdr ucuzmu grrr[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jade Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 komedi ya :)[signature][hline]Fear ... Fear Attracks The Fear From ... The Strong , The Weak , The Innocent , The Corrupt ... Fear ... The Fear Is My Ally .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 bide gece 12 den sonra bi adam cıkıyo...acayip şeyler zaten sabahın korunde yeniden dugunler başlıyo lelelelelelelel diyerek yılın bombasıdır bu kanal...[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar