SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Beşiktaş-Dinamo Zagreb karşılaşması naklen Show Tv'de... Beşiktaşın yeni transferi İtalyan Alfredo Di Napoli ve Ahmed Hassan da oynuyormuş.[hline]_NoelBaba_, 04 July 2003 19:19 tarihinde hiç birşey dememiş: [Bu mesaj _NoelBaba_ tarafından 07 July 2003 17:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 ooooo kacmaz ozaman[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 eheh yenilcez nası olsa izlemeyin :P çok yükleme yapılıo takıma 2.,3. lig takımını yenemioz bunları mı yencez :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Di Napoli ıcın ızlenır raider. :)[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 eheh evet bakalım ama kadroya girersen para alırsın denen adamndan da pek bişi beklemiyorum. şu işe bak ya 18 e girersen para alırsın die adam aldık töbe töbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Yok yok supermıs adam kesın ılk 18 de.sen merak etme.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 said: Simofle, 07 July 2003 17:16 tarihinde demiş ki: Di Napoli ıcın ızlenır raider. :)[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Pancu örneğini unutmamak lazım Simofle Pancuyada öyle diyodunuz sonra adam türkiyenin bu yılki en başarılı forveti oldu...Hem luce bildiği işi yapar takımın menfaatlerini ve o kadar taraftarı boşa çıkarmaz....[hline]_NoelBaba_, 04 July 2003 19:19 tarihinde hiç birşey dememiş: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 yooo pancoyla hıc dalga gecmedım,bunlada gecmıyorum.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 yok bi bok yapamaz demiyorum noelbaba zaten de ne biliim eheh görces bakalım :) pancu romanyada gol kralı olmuştu ama biz de forvet oynamadı bir de. yine de geldiğinde çok laf yemişti doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 bu adam İnterde Luce ile birlikte çalışmış bunuda hatırlatmakta yarar var...[hline]_NoelBaba_, 04 July 2003 19:19 tarihinde hiç birşey dememiş: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 evet biliorum ama adamın boyu 1.77 bari uzun boylu biri alınsaydı sırf 1-2 ay sakat ilhanla ahmetin yerini doldursun diye alındı adam gibi geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 O kim be? :) Ayrıntılı bilgi varmı arkadaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 ehe maç süperdi :PpPpP ama beklediğimden iyiydi takım ben 45.dk da ölürler die bekliordum 60-60de tükendiler :) rakip bayaa kondisyonluydu iyi koştular 4lü savunmaya döndük defans bayaa bocaladı ama alışacaklar inşallah geçen seneki aek faciası olmadı :) üstelik zago ahmet. y gibi geçen sene defansta tecrübe kazanan adamlar da yoktu. 4lü savunma yapınca kanatlar bayaa bi rahatlicak gibi. ama serdar abicim ne diimki sana 3-5-2 de kanatta yoruluodun desek bugün naptın be hocam neyse allahtan ibo var sen yedeksin. allah iboyu bacağına koluna elmacık kemiğine gelecek darbelerden korusun ama 10 santimlik adamdan gol yemek çok koydu bana. ulan adam minnacık ya yok böle bir bücürlük ama adam gol attı bize ya ühühüü ronaldo her zamanki rulz abicim. sergen futbolu bırakınca 10 numarayı buna verin!!! gerçi anca 2-3 sene ya oynar ya oynamaz daha ama süper ulan bu adam tapıyorum resmen!!!! di napoliye gelince fena değildi son vuruşlarda kötüydü ama beklediğimden iyiydi yine de nerde duracağını filan çok iyi biliyor alışırsa bişiler yapabilir veeee LAYLAYLLAYLAYLYA ALYLAYLAYLALY LAYLYLAYLYAY AH-MED-HAS-SAN !!! helal olsun adama be çok iyiydi çok sevindim iyi bir hazırlıkla performansını biraz daha arttırısa çok iyi olacak gençlerde idare ederdi. denen ismaili biraz daha denenmeli iş var gibiydi. gökhanı tuttum ben arada hata yapıyor ama olur o kadar savunma oturmadan bireysel düşünmek yannış olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 kısaca kaç kaç?[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 1-1 bitti.. penaltılarla kazandık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 iLk yarıyı izLeyebiLdim sadece nası kötüydü anLatamam, heralde çıksam sol kanatta oynasam, Serdar'dan kötü oynarsam kendimi wururdum. Yeni transferleri falan galiba 2. yarıda kullanmış göremedim. İlk yarıdaki Gökhan, Ümit'i falan beğenmedim. Şu alt yapıdan yetişen Serdar mıdır o da kendini Ronaldinho zannetmese belki iyi oynayabilir ama o kdr çok şova kaçtı ki kendisini gösterme adına rezil etti atakları. Neyse hazırlık maçlarında yenilmemek bile bizim için iyi, ciddi maçların takımıyız napalım hehe :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 izledigim en berbat bayik maclardan biriydi[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Abartmıyorum: Beşiktaş a Serdar Topraktepe den daha fazla yararlı olurum. 12-15 yaşlarındayken falan, göztepenin altyapı takımlarındayken bile bu adamdan daha iyi oynuyodum.. Taa ki şerefsizin teki sakatlayıp futbol oynamam yasaklanıncaya kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 desene 1-2 sene once sakatlanmıssın :) Gecmıs olsun,buyuk yetenektın valla.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar