Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu Akşam BJK maçı Show Tv Naklen...

SbNN

Öne çıkan mesajlar

Beşiktaş-Dinamo Zagreb karşılaşması naklen Show Tv'de...
Beşiktaşın yeni transferi İtalyan Alfredo Di Napoli ve Ahmed Hassan da oynuyormuş.[hline]_NoelBaba_, 04 July 2003 19:19 tarihinde hiç birşey dememiş:

[Bu mesaj _NoelBaba_ tarafından 07 July 2003 17:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Simofle, 07 July 2003 17:16 tarihinde demiş ki:
Di Napoli ıcın ızlenır raider. :)[hline]Simofle
-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-

Pancu örneğini unutmamak lazım Simofle Pancuyada öyle diyodunuz sonra adam türkiyenin bu yılki en başarılı forveti oldu...Hem luce bildiği işi yapar takımın menfaatlerini ve o kadar taraftarı boşa çıkarmaz....[hline]_NoelBaba_, 04 July 2003 19:19 tarihinde hiç birşey dememiş:
Sosyal ağlarda paylaş

ehe maç süperdi :PpPpP

ama beklediğimden iyiydi takım ben 45.dk da ölürler die bekliordum 60-60de tükendiler :) rakip bayaa kondisyonluydu iyi koştular

4lü savunmaya döndük defans bayaa bocaladı ama alışacaklar inşallah geçen seneki aek faciası olmadı :) üstelik zago ahmet. y gibi geçen sene defansta tecrübe kazanan adamlar da yoktu. 4lü savunma yapınca kanatlar bayaa bi rahatlicak gibi. ama serdar abicim ne diimki sana 3-5-2 de kanatta yoruluodun desek bugün naptın be hocam neyse allahtan ibo var sen yedeksin. allah iboyu bacağına koluna elmacık kemiğine gelecek darbelerden korusun

ama 10 santimlik adamdan gol yemek çok koydu bana. ulan adam minnacık ya yok böle bir bücürlük ama adam gol attı bize ya ühühüü

ronaldo her zamanki rulz abicim. sergen futbolu bırakınca 10 numarayı buna verin!!! gerçi anca 2-3 sene ya oynar ya oynamaz daha ama süper ulan bu adam tapıyorum resmen!!!!

di napoliye gelince fena değildi son vuruşlarda kötüydü ama beklediğimden iyiydi yine de nerde duracağını filan çok iyi biliyor alışırsa bişiler yapabilir

veeee LAYLAYLLAYLAYLYA ALYLAYLAYLALY LAYLYLAYLYAY

AH-MED-HAS-SAN !!!

helal olsun adama be çok iyiydi çok sevindim iyi bir hazırlıkla performansını biraz daha arttırısa çok iyi olacak

gençlerde idare ederdi. denen ismaili biraz daha denenmeli iş var gibiydi. gökhanı tuttum ben arada hata yapıyor ama olur o kadar savunma oturmadan bireysel düşünmek yannış olur.
Sosyal ağlarda paylaş

iLk yarıyı izLeyebiLdim sadece nası kötüydü anLatamam, heralde çıksam sol kanatta oynasam, Serdar'dan kötü oynarsam kendimi wururdum. Yeni transferleri falan galiba 2. yarıda kullanmış göremedim. İlk yarıdaki Gökhan, Ümit'i falan beğenmedim. Şu alt yapıdan yetişen Serdar mıdır o da kendini Ronaldinho zannetmese belki iyi oynayabilir ama o kdr çok şova kaçtı ki kendisini gösterme adına rezil etti atakları. Neyse hazırlık maçlarında yenilmemek bile bizim için iyi, ciddi maçların takımıyız napalım hehe :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Sosyal ağlarda paylaş

Abartmıyorum: Beşiktaş a Serdar Topraktepe den daha fazla yararlı olurum. 12-15 yaşlarındayken falan, göztepenin altyapı takımlarındayken bile bu adamdan daha iyi oynuyodum.. Taa ki şerefsizin teki sakatlayıp futbol oynamam yasaklanıncaya kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...