Clubber Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Ben oyun ilk çıktığı zaman level dergisinin verdiği cd yi yeni yükledim ve oyanamya başladım dergide 1 ay ücretsiz olduğu yazıyordu.ama ben 1 hafta oyanayabildim daha sonra kapandı.acaba benim gbi level dergisi sayesinde oyuna başlayan birisi varsa yardımcı olabilirmi. bir sorum daha var ben istanbulda yaşıyorum pre-paid card nereden alabilirim.
babayigit Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Clubber seninde söylemiş oldugun gibi o dergi 1 yıl öncesine ait o zamanlar oyuna ilk baslandıgında 1 ay bedava oynanıyordu ancak o süre 1 haftaya indirildi.Eger oynamaya devam edeceksen karatterinin ismini söyle yardımcı olurum.Benim nickim -Dark_Angel- iyi oyunlar...[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock: Cross my heart and hope to die! May my end,come tonight...!
Clubber Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 evet oyanamya devam etmek istiyorum ama pre-paid card bulmam lazım nerden bulacağım acaba.nickim Ardeth
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Büyük D&R larda prepaidler var. Anlatıyor zaten sitede nasıl kullancağını[signature][hline]
mentalman Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 d&rlarda ragnarok türkiye dergisi var içinden çıkıyo. dergi fiyatı: 10 melyon *!brüüüsssstttttt*[signature][hline]Lineage Geyikleri... -çinli: you sex ? -ben: what ? -diger çinli sanırım arkadaşına söyledi: she sex -ben: what the fuck are you talking about ? -çinli: sex HAHAH sex sex HAHAH
James Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Level dergisinden çıkan Kodu üye olurken girmediysen 0000000 yazdıysan 1 hafta çıkar.Yanlız hala o çıkan kodlar geçerlimi bilmiyorum. Ayrıca eskiden 1 ay değildi 15 gündü :)[signature][hline]Ro = Holbach / Pawliger / Almison Uo = Osiris D'Holbach [Arqas] WoW = Pawliger [Dunemaul] [Defenders of Anatolia]
babayigit Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 İlk 3 gün 1 aydı ben 1 ayla basladım arkamdan baslayan arkadaslar 15 günlükten basladı onların süresi bittiginde ben hala oynuyodum :)[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock: Cross my heart and hope to die! May my end,come tonight...!
Öne çıkan mesajlar