Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ragnarok Üeylik Hakkında

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben oyun ilk çıktığı zaman level dergisinin verdiği cd yi yeni yükledim ve oyanamya başladım dergide 1 ay ücretsiz olduğu yazıyordu.ama ben 1 hafta oyanayabildim daha sonra kapandı.acaba benim gbi level dergisi sayesinde oyuna başlayan birisi varsa yardımcı olabilirmi.
bir sorum daha var ben istanbulda yaşıyorum pre-paid card nereden alabilirim.
Mesaj tarihi:
Clubber seninde söylemiş oldugun gibi o dergi 1 yıl öncesine ait o zamanlar oyuna ilk baslandıgında 1 ay bedava oynanıyordu ancak o süre 1 haftaya indirildi.Eger oynamaya devam edeceksen karatterinin ismini söyle yardımcı olurum.Benim nickim -Dark_Angel- iyi oyunlar...[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock:
Cross my heart and hope to die!
May my end,come tonight...!
Mesaj tarihi:
d&rlarda ragnarok türkiye dergisi var içinden çıkıyo.

dergi fiyatı: 10 melyon

*!brüüüsssstttttt*[signature][hline]Lineage Geyikleri...
-çinli: you sex ?
-ben: what ?
-diger çinli sanırım arkadaşına söyledi: she sex
-ben: what the fuck are you talking about ?
-çinli: sex HAHAH sex sex HAHAH
Mesaj tarihi:
Level dergisinden çıkan Kodu üye olurken girmediysen 0000000 yazdıysan 1 hafta çıkar.Yanlız hala o çıkan kodlar geçerlimi bilmiyorum. Ayrıca eskiden 1 ay değildi 15 gündü :)[signature][hline]Ro = Holbach / Pawliger / Almison
Uo = Osiris D'Holbach [Arqas]
WoW = Pawliger [Dunemaul] [Defenders of Anatolia]
Mesaj tarihi:
İlk 3 gün 1 aydı ben 1 ayla basladım arkamdan baslayan arkadaslar 15 günlükten basladı onların süresi bittiginde ben hala oynuyodum :)[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock:
Cross my heart and hope to die!
May my end,come tonight...!
  • Yeni Oluştur...