Nartanesi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Aylardır tatil dolayısıyla boş görmeye alıştığımız okula bugün bir geldim ortalık insan kaynıyor, meğer özel yetenek sınavları varmış. Hatırladığım kadarıyla patiden de bu sınavlara girecekler vardı, başarı dilemek için geç kaldım ama en azından geçmiş olsun ve hayırlısı olsun demek istiyorum. Hatta diyim: "Geçmiş olsun arkadaşlar!" ve en önemlisi; "Hayırlısı olsun!"[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 sen hala okulla bağlantını kesmedin mi? ;)[signature][hline]Viva la creativa!!! ThIs gAmE LoVeS Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Ekim 18[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar