Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 oww çok deli bi başlık oldu :D mesele şudur ki, ben klan bank olarak piyasada kolay bulunabilen, vendordan alınabilen tüm itemlerimizi satıyorum(hasmezin izniyle). çünkü kuracağmız yeni klana girecek olanlara veremem, onların emeği yok bu itemlerde. biz de en iyisi paylaştıralım millete dedik satıp(devrik cümle). mümkünse hala oyunu oynamaya devam edenler bana pm atsın, ona göre bölüştürücem deathbringer buffy(ne biçim priestsam artık, az öldürmedim milleti :P) dikkat: şu an klanda olup da online olmayanlar içindir. [Bu mesaj Eternalus tarafından 11 Ağustos 2005 20:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ben mykoyu sildimde dur yükleyem verem itemleri sat para kazan ama mlitayla beni öldürdüğün günleri untma ..hey gidi myko günleri.. ohş saphire ohş opal demeyi özledim...[signature][hline]Name:centrix.......................Name:korneroth_ Server:ares.........................server:ares clan:_Lift_Me_Up .................clan:Yok np:17xxx.............................np:20xxx lvl:61..................................lvl:63 durum:paper olmaya çalışıyor...durum:SATILIK burdan pm atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 tmm o zmn sen bu gece bi ara gir. ben paso oyunda olucam bi gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ya lol oyunu yenden yüklücem dedim hem ben çalışan adamaım gece yarısı on olamıyom sonra sabahleyim hydelar gibi dolaşıyoz .........[signature][hline]Name:centrix.......................Name:korneroth_ Server:ares.........................server:ares clan:_Lift_Me_Up .................clan:Yok np:17xxx.............................np:20xxx lvl:61..................................lvl:63 durum:paper olmaya çalışıyor...durum:SATILIK burdan pm atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 UP(görmeyen kalmasın, hani bana denmesin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar