Tedod Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Selam ben SWG'nin oldukca eski bu sitenin yeni bi uyesiyim :P Sadece merak ettim kac kisi bu oyunu oynuyo (Turk)? Bria'da bildigim kadariyla 10 kisiyiz... Herkes kendi server'indaki mevcudu yazarsa sevinirim...[signature][hline]Tedod Runningsky-Bria Full Template Padawan Redod Runningsky-Bria Full Template İş Adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 selam tedod :) evet biz briada 10 kişiyiz bu forumdan corbantisde oynayan bi arkadaşın söylediğine göre 110 kişi corbantisde var. infinityde de 10 kadar kişilik bi grubun oynadığını biliyorum eclipse ise türk cenneti resmen. yani ne sayı söylesem yanlış olur, o kadar çok türk var ki kimileri hiç karşılaşmamış, hiç birbirini görmemiş bile. kısacası ±300 diyelim, ama eclipsedeki oyuncu sayısına göre 300 den baya fazla da olabilir.[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tedod Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Way be bizim kurdugumuz guild'e shuttleport sahibi bir sehir kurmamiza yetecek kadar adam yok millet kopmus diger serverlarda :)[signature][hline]Tedod Runningsky-Bria Full Template Padawan Redod Runningsky-Bria Full Template İş Adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ben varım briada nick oasig Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 corbantisteki 110 kişi şiişrme bir rakam arkadaşlar , karışıklı olmasın :)[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 hhehe 110 üye var dedim ne yaptiniz ya :) hepsi aktif demedim bunun arasinda baska serverda oynayip burda öylesine char acip girmiyenlerde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 bkz. ben :)[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tedod Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 eagleeye kardesim on-line deildin konusamadim seninle. Acaba baskalari da var mi... hayret bir olay 1 seneden fazladir oynuyorumi nasil gormedim hic.. hehe.. guild kurdum da yeni bizim cocuklarla in-game goruselim *wink*[signature][hline]Tedod Runningsky-Bria Full Template Padawan Redod Runningsky-Bria Full Template İş Adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 bu arada lowcadada 15 kisi falan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar