Odune Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 sibel tüzünü rock albüm yaptığındna beri dinliyorum. neyse merak ettiğim yeni çıkardığı albüm rock mı yoksam pop'a dönüşmü yaptı.[hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 akdeniz müziği diyodu geçen gün zaga'da yeni albümü için. bi parça söyledi, ayıptır söylemesi, bi şeyime benzemiyo. geçiniz... ha, yaptığı rock albümü bişeye benziyo muydu o da tartışılır bence, o da ayrı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odune Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 bence piyasadaki çoğu rock albümden iyiydi. sallamasyon değildi hiç değilse[hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Ben en son o hatunu hatırladığım olay "Beni Bağlamaz" isimli şarkıydı onuda hatırlama sebebim şarkının nakaratı beni bağlamaz diye giderken klipte hatunu bi gemi direğine bağlamışlardı kıvranıp duruyordu.Yaratıcılıklarına saygı duymuş ve tarihe gömmüştüm kendilerini o vakit.[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör theKingpin, 17 June 2003 21:39 tarihinde demiş ki: tentike ukugnauheaniahea tentike.. Alexi_Septimus, 19 June 2003 15:18 tarihinde demiş ki: tekiniki dediğin get busy veya get chicky bölümü olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 en azindan goruntuyu kurtarmis guzel bir kiza/kadina benzemis.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Random-Man Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 çocuk........[hline]Get Down On Your Knees.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar