Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

babamla ilk rakı

Caglar35

Öne çıkan mesajlar

said:
Janitschar, 11 Ağustos 2005 16:25 tarihinde demiş ki:
Ya bu rakı denen şey nasıl içilir ya? Bi kaç kere deniyim dedim, iğrenç bi tadı var ya...
Böyle meze olarak yanına ne koyalım ki ağzımız hafif tatlansın sonra içelim güzelleşelim..???

öncelikle tadı çok güzel, neyse onu geçiyoruz :)
meze olarak haydari, yoğurtlu patlıcan ezmesi, beyaz peynir+karabiber, kavun ve isteğe göre antep ezme öneriyorum :)[signature][hline];;suitfly
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Armas2, 11 Ağustos 2005 18:27 tarihinde demiş ki:
21 yaşına gelmiş kazık kadar bi herif olmama rağmen ağzıma henüz içki ve sigara mamüllerinden herhangi birini sürmüşlüğüm yoktur. Akrabaların içinde tek erkek içmeyen şahısım. İçmemeye devam.

bende hıc ıcmedım ama bızım akrabalar arasındada ıcen yok yanı normal benmki.
said:
Janitschar, 11 Ağustos 2005 21:35 tarihinde demiş ki:
Müslüm ne demiş; Son pişmanlık neye yarar, herşeyin bedeli var olmadı çağlar...
Kafiye bile oluştu senin isminle, yap yap sonra "pişmanım" oda iyi tabii :))

:D:D
tadını hıc bılmıorm ama sunu bılıorm gavurlar bayılıyo tatlı falan dıyolar olemı artık bılmem? ben acı sanardım hep, alkoloranına gore tatlı dıger ıceceklere gore faalan dedıler rakı bahanesıne turk lokantasını sewdıler gavur arkadaslar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Janitschar, 11 Ağustos 2005 21:04 tarihinde demiş ki:
İçerken burnu tıkamak gerekir mi? :))
Ne bileyim ben böyle içmeye çalışırken burnuma yüksek bi anason kokusu geliyor da, ondan içemiyorum sanırım.

anasona olan antipatini bilmiyorumda sert içkilerde genelde alkol agızda bikaç saniye bekletilir hatta ufaktan çalkalanır. o tada alışırsın bikaç tek atınca. sonrasında ztn kafa dumanlanır tadına bakmadan dikersin.[signature][hline]unholy ownz u
Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!!
diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_
Sosyal ağlarda paylaş

ameliyat olmadan onceki gun arkadaslarla baya içmiştik sora kan tahlillerimde karaciğer enzimleri(hormon mu yoksa?) çok yuksek çıktı diye babam içki içirtmiyor bana.yani yanında 33luk bira en fazla ama tabi gizli kapılar ardında ne olaylar donmekte bilmiyor.yasık...
rakı iyidir bu arada canım çok fena balık çekti yaa[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Sosyal ağlarda paylaş

Ben ilkokuldayken tam baba delisiydim. okuldan kaçar babamın yanına giderdim ya da o beni okuldan kaçırır gezmeye götürürdü ki annemin de haberi olmazdı :D Yine böyle bir akşam bendeniz en fazla 6-7 yaşlarındayım, babamlar arkadaşlarıyla yemeğe gitmişlerdi, rakı içecekler falan, babamlarla oturmak istedim ben, babam da "bu masaya oturan rakı içer" demişti. Ben de "içerim, noolcak" demiştim. Hikayenin bu kadarını hatırlıyorum gerisinde ben rakı içip sarhoş olmuşum, yazık babam da tüm gece benimle uğraşmış, kusmuşum falan.
Ama bu annemle babamın iyi bir taktiğidir, ablamları da zamanında böyle sarhoş etmişler. Şimdi içkiyi tadında bırakıyorum mesela. Unutacak kadar sarhoş olduğum iki gün var ki ikisinde de kendi evimdeydim, dışarda hayatta cesaret etmiyorum o kadarına.[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü
İçkinin de oradaymış en güzeli
Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz;
Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili
Ö.Hayyam

Sosyal ağlarda paylaş

valla benim babamla ilk içişim güzeldi ya babam geldi olum sen artık içmeye başlamışsındır rakı filan dedi ben de yok baba ne rakısı felan dedim(sölemicez ya) hadi olum bira tamam ama rakı içme dedi bende kuzucuk gibi tamam dedim o akşam babam bir arkadaşı ve ben balıkçıya gittik herkes içkisini söylüyor bende rakı dedim patlattım babam o gün nasıl içtiğimi gördükten sonra artık rakı içmeme ses çıkarmamaya başladı herkese tavsiye ederim ailelerin huyudur bizle iç derler ki sınırını öğren dışarda sapıtma tabi ben sınırımı dışarda öğrendim ama olsun:D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Christoph_Vassel, 12 Ağustos 2005 11:27 tarihinde demiş ki:
içki sağlığa zararlıdır

Yanlış, fazlası sağlığa zararlıdır. Ama herşeyin fazlası sağlığa zararlıdır.
Aksine belli miktarlarda alınan içki sağlığa gayet de yararlıdır özellikle de şarap.[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü
İçkinin de oradaymış en güzeli
Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz;
Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili
Ö.Hayyam

Sosyal ağlarda paylaş

rakısız sağlık olacaksa olmaz olsun be(e yuh kendime şaştım bir an)
valla öss sonrasına kadar ağzıma içki sürmedim, daha doğrusu "ben içmem sevmiyorum tadını zaten ne anlarsınız bilmiyorum" falan diyordum. e diyemiyorsun ki "bir iki defa içmeyi denedim beceremedim ağzıma iğrenç bir tat oturdu"
sonra açıldık tabii;) hatta bir ara keş bilem oluyordum bıraktım sonra.
ayrıca: bilmeyenler için, karaciğer vücutta kendini en hızlı ve sağlam yenileyen organdır, hatta kesip 2/3üni alsanız gene kendisini yeniler. içkinin karaciğere kalıcı bir zarar verdiği yoktur. tabii suyunu çıkarırsanız her şey mümkün konumuz o değil.
yani alkol güzeldir, rakı da güzeldir. arada bir içilmesi iyidir tabii(yaşamak lazım). ama rakıyı içerken kola gibi ağızda çalkalamayın yutun direk. tada alışana kadar tavsiye ederim.[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...