Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 aldıgınız ürünün aynısını ertesi gün başka biryerde gördünüz ve verdiginiz miktarın baya bi altında ucuza satılıyo ne berbat bi his tir bu yaf mesela 100 kaat verdiniz ertesi gün bi baktınız baska yerde 70 milyon falan ya acaip moral bozucu bişi simdi bu topic nerdenmi cıktı ne bilim bugün bi kolye aldım gümüş 50 kaat bayıldım simdi baska bi gün biyerde görürsem fiyatıda 40 dan aşagı falansa kafam atar valla işin dier yanıad böle kazıklanmamk için baya bi dolaşıp iice bakıp almak ozm da kaybedilen aman ve yol parası derken üç aşagı beş yukarı aynı hesaba geliyo[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Gallery=1 // 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 böyle şeyler çok moral bozucudur ama yapacağın hiç birşey fayda etmez... (İade etmeyi deneyebilirsin ama her yerde pek kolay iade alınmaz... İade alan yerler zaten fiyatları her zaman standat tutarlar...) Yapacak bişey olmadığından aldığın şeyi sevmeye bak... Güle güle tak kolyeni[hline]:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Dynacım o tarz gümüş altın işlerinde benimle irtibata geç işçilik vermeden ayarlarız sana bu sırada aynı olayı ben rollerları alırken yaşadım 450$ verdim 1hafta sonra 360küsür dolarak gördüm.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 bilgisayar parçalarına ne demeli,aldıktan kısa bi süre sonra ucuzlayıveriyo[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 ben bi direksiyon aldıydım 3 türe değişiyodu ama 360 derece dönmüyordu ozaman 30$ a aldıydım 2 gün sonra bi baktım harika forcefeedback 360 doner 30 milyon direk eve koştum ağladım :)[hline]:rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: Amma rock'çı warmış yauw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 2 kere başıma geldi ve byk kazık. 1. Nokia 6100 aldım deli para verdim. şimdi %60 daha az. 2. ps2 şu an %50 daha az ve 2 oyun hediyeli.[hline]I asked a god for poison cradle me, Sown to my dreams souls searching, death blossomswhere clouds lie over me, Held in god's hands death blooming. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 bende telefonu alırken başıma geldi dolaşıcam die çıktım ewden girdiğim ilk dükkandan aldım ama kız çok güzeldi konuştuk falan sonra dükkandan çıkarken bi baktım elimde torba :) bi hafta sonrada kenarda reklamlar gördüm 50 milyon daha ucuza telefon :) (başka dükkanlarda) ben aldıktan sonramı düştü yoksa alırkende o kadarmıydı bilmiyom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 bu durumda napıyoruz? Araştırmadan pahalı şeyler almıyoruz.. herşeyi yerinden alıyoruz.. Mesela Takılar Mısır Çarşısından.. PC parçaları Kadıkoyden.. Elektronikler ve Cep telefonları Sirkeci'den vsvsvs Böylece bu duyguları daha az yaşıyoruz[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Dynamick Kesin kazıkm yemişindir sen aynen böyle devam evladım[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar