Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Cici evimizin 15 senelik telefonu da teknolojiye ayak uydurmak adı altında değiştirme kararı aldı(m)k. Alışveriş sitelerinden ne kadar baksam da patiye danışmadan edemedim. Aranan Özellikler: - Caller-id (Numarayı göster hedesi) - Telsiz telefon modunda olmalı, ama komşu da aynı marka varsa karışmamalı, radyo(veya telsiz) ile dinlenememeli(bizim radyodan çekiyordu bir ara) - Sağlam dayanıklı uzun süren batarya(olmadı pille de kullanılabilir). - Normal boyut (Normalden kasıt böyle zor durumlarda omzunuzla sıkıştırıp kullanabileceğiniz büyüklükte olmalı şahsen babam yadırgamamalı) - Sağlam olmalı (10 kaplan 5 ayı gücünde olmalı(veya ericcson 688 de diyebiliriz)) Olsa güzel olur özellikler: - Arayana göre melodi - Polifonik melodi(tabii yenileri yüklenebilirse şükela olur) - 100 kişilik telefon defteri(Kişi aradığında cep telefonu gibi göstersin) - Son arayan, son aranan, cevapsız arama olan son 10-20 numarayı hafızada tutma. Bütçe: Şu an kafamda 100ytl yi aşmasın fikri mevcut. Tabii özelliklere göre %40 kadar bütçeyi aşabilirim.[signature][hline]Ey yumurtaya can veren Allah yeşil biberi nasıl yarattın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 siemens'in var ucuz guzel, tavsiye ederim modelini tam bilemiyorum ama cok guzel ucuza almislar hem 100 civarindaydi.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Pek alakası yok istediklerinle ancak TeknoSa ve Carrefour'da 49 milyona Dect (telsiz) telefon satıyolar. Sanırım en ucuzu budur mağazadan falan alabileceğin...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evo5558 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Teknosa da philips dect 211 var 99 ytl özellikleri caller id arayan son 10, aranan son 5 numara hafizasi bir baz ünitesine 4 el cihazi baglayabilme 40 telefon hafizasi handsfree Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: dasaaa, 07 Ağustos 2005 18:28 tarihinde demiş ki: Pek alakası yok istediklerinle ancak TeknoSa ve Carrefour'da 49 milyona Dect (telsiz) telefon satıyolar. Sanırım en ucuzu budur mağazadan falan alabileceğin... oha 49 ?!?![signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler şu anda aday sayısı 3: 1. Aday Panasonic KX TCD 210 Dect Telefon 2. Aday Siemens Gigaset C200 Dect Telefon 3. Aday Siemens Gigaset A200 Dect Telefon Daha çok kafamda 1 ve 2. adaylar yatıyor ama 3. adayın ekonomik yönü diğerlerine göre kuvvetli. Yukarıdaki telefonlardan herhangi birini kullanan deneyimlerini paylaşabilir mi? [Bu mesaj Gallant tarafından 10 Ağustos 2005 19:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Dect te panasonic bence,ama servis ağı nasıldır bilemiyorum,gerçi zaten servislik birşey çıkarmadığı için panasonic diyorum.oO Bizim evdekinin bataryası 6 sene sonra ilk defa değişti,cihaz o kadar düştü kalktı banamısın demedi.Şans işi gerçi ama genede dect te PanasoniK :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Panasonic Dect Phone Kala300 kullanıyorum, memnunum. Sanada tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Panasonic KX TCD 210 Dect Telefon aldım. Şimdilik gayet memnunum:) Yardımcı olan herkese teşekkürler. [Bu mesaj Gallant tarafından 12 Ağustos 2005 10:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mentalman Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 siemens alosaydın keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar