Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ev Telefonu arıyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cici evimizin 15 senelik telefonu da teknolojiye ayak uydurmak adı altında değiştirme kararı aldı(m)k. Alışveriş sitelerinden ne kadar baksam da patiye danışmadan edemedim.

Aranan Özellikler:

- Caller-id (Numarayı göster hedesi)
- Telsiz telefon modunda olmalı, ama komşu da aynı marka varsa karışmamalı, radyo(veya telsiz) ile dinlenememeli(bizim radyodan çekiyordu bir ara)
- Sağlam dayanıklı uzun süren batarya(olmadı pille de kullanılabilir).
- Normal boyut (Normalden kasıt böyle zor durumlarda omzunuzla sıkıştırıp kullanabileceğiniz büyüklükte olmalı şahsen babam yadırgamamalı)
- Sağlam olmalı (10 kaplan 5 ayı gücünde olmalı(veya ericcson 688 de diyebiliriz))

Olsa güzel olur özellikler:

- Arayana göre melodi
- Polifonik melodi(tabii yenileri yüklenebilirse şükela olur)
- 100 kişilik telefon defteri(Kişi aradığında cep telefonu gibi göstersin)
- Son arayan, son aranan, cevapsız arama olan son 10-20 numarayı hafızada tutma.

Bütçe:

Şu an kafamda 100ytl yi aşmasın fikri mevcut. Tabii özelliklere göre %40 kadar bütçeyi aşabilirim.[signature][hline]Ey yumurtaya can veren Allah yeşil biberi nasıl yarattın?
Mesaj tarihi:
siemens'in var ucuz guzel, tavsiye ederim
modelini tam bilemiyorum ama cok guzel ucuza almislar hem 100 civarindaydi.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference?
Mesaj tarihi:
Pek alakası yok istediklerinle ancak TeknoSa ve Carrefour'da 49 milyona Dect (telsiz) telefon satıyolar. Sanırım en ucuzu budur mağazadan falan alabileceğin...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Mesaj tarihi:
Teknosa da philips dect 211 var 99 ytl
özellikleri
caller id
arayan son 10, aranan son 5 numara hafizasi
bir baz ünitesine 4 el cihazi baglayabilme
40 telefon hafizasi
handsfree
Mesaj tarihi:
said:
dasaaa, 07 Ağustos 2005 18:28 tarihinde demiş ki:
Pek alakası yok istediklerinle ancak TeknoSa ve Carrefour'da 49 milyona Dect (telsiz) telefon satıyolar. Sanırım en ucuzu budur mağazadan falan alabileceğin...

oha 49 ?!?![signature][hline]your face, your ass, what's the difference?
Mesaj tarihi:
Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler şu anda aday sayısı 3:

1. Aday Panasonic KX TCD 210 Dect Telefon

2. Aday Siemens Gigaset C200 Dect Telefon

3. Aday Siemens Gigaset A200 Dect Telefon

Daha çok kafamda 1 ve 2. adaylar yatıyor ama 3. adayın ekonomik yönü diğerlerine göre kuvvetli. Yukarıdaki telefonlardan herhangi birini kullanan deneyimlerini paylaşabilir mi?

[Bu mesaj Gallant tarafından 10 Ağustos 2005 19:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Dect te panasonic bence,ama servis ağı nasıldır bilemiyorum,gerçi zaten servislik birşey çıkarmadığı için panasonic diyorum.oO
Bizim evdekinin bataryası 6 sene sonra ilk defa değişti,cihaz o kadar düştü kalktı banamısın demedi.Şans işi gerçi ama genede dect te PanasoniK :)
Mesaj tarihi:
Panasonic KX TCD 210 Dect Telefon aldım. Şimdilik gayet memnunum:) Yardımcı olan herkese teşekkürler.

[Bu mesaj Gallant tarafından 12 Ağustos 2005 10:26 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...