Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ev Telefonu arıyorum

Gallant

Öne çıkan mesajlar

Cici evimizin 15 senelik telefonu da teknolojiye ayak uydurmak adı altında değiştirme kararı aldı(m)k. Alışveriş sitelerinden ne kadar baksam da patiye danışmadan edemedim.

Aranan Özellikler:

- Caller-id (Numarayı göster hedesi)
- Telsiz telefon modunda olmalı, ama komşu da aynı marka varsa karışmamalı, radyo(veya telsiz) ile dinlenememeli(bizim radyodan çekiyordu bir ara)
- Sağlam dayanıklı uzun süren batarya(olmadı pille de kullanılabilir).
- Normal boyut (Normalden kasıt böyle zor durumlarda omzunuzla sıkıştırıp kullanabileceğiniz büyüklükte olmalı şahsen babam yadırgamamalı)
- Sağlam olmalı (10 kaplan 5 ayı gücünde olmalı(veya ericcson 688 de diyebiliriz))

Olsa güzel olur özellikler:

- Arayana göre melodi
- Polifonik melodi(tabii yenileri yüklenebilirse şükela olur)
- 100 kişilik telefon defteri(Kişi aradığında cep telefonu gibi göstersin)
- Son arayan, son aranan, cevapsız arama olan son 10-20 numarayı hafızada tutma.

Bütçe:

Şu an kafamda 100ytl yi aşmasın fikri mevcut. Tabii özelliklere göre %40 kadar bütçeyi aşabilirim.[signature][hline]Ey yumurtaya can veren Allah yeşil biberi nasıl yarattın?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dasaaa, 07 Ağustos 2005 18:28 tarihinde demiş ki:
Pek alakası yok istediklerinle ancak TeknoSa ve Carrefour'da 49 milyona Dect (telsiz) telefon satıyolar. Sanırım en ucuzu budur mağazadan falan alabileceğin...

oha 49 ?!?![signature][hline]your face, your ass, what's the difference?
Sosyal ağlarda paylaş

Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler şu anda aday sayısı 3:

1. Aday Panasonic KX TCD 210 Dect Telefon

2. Aday Siemens Gigaset C200 Dect Telefon

3. Aday Siemens Gigaset A200 Dect Telefon

Daha çok kafamda 1 ve 2. adaylar yatıyor ama 3. adayın ekonomik yönü diğerlerine göre kuvvetli. Yukarıdaki telefonlardan herhangi birini kullanan deneyimlerini paylaşabilir mi?

[Bu mesaj Gallant tarafından 10 Ağustos 2005 19:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Dect te panasonic bence,ama servis ağı nasıldır bilemiyorum,gerçi zaten servislik birşey çıkarmadığı için panasonic diyorum.oO
Bizim evdekinin bataryası 6 sene sonra ilk defa değişti,cihaz o kadar düştü kalktı banamısın demedi.Şans işi gerçi ama genede dect te PanasoniK :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...