crysania Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Ya şu ftp olayını bilen sevgili arklarım azcık ucundan yardım edebilirmisiniz tam manasıyala çözemedim de acil tarafından öğrenmem lazım.Desteklerinizi bekliyorumm....[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 tam olarak ne öğrenmek istiyorsun? ftp: file transfer protocol herhangi bir ftp sitesine girdiginde dosyaların oldugu klasörleri görürsün bu klasörler senin pcdeki gibi görünür sürükle bırak yaparak veyahut ftp dosya adresini flashget gibi programlara yazarak dosyaları cekebilirsin kendi ftp ne ise ftp programları (smartftp, cuteftp gibi) veya int explorer gibi tarayıcılar yardımı ile ulaşabilir dosya gönderme, dosya indirme, dosyaları silme gibi işlemleri gerçekleştirebilirsin[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Allah Razı Olsunnnnnnnnnnnnn İşte Bunu Öğrenmeye Çalışıodum (dosya Gönderme olayını) çokkkk çokkkk teşekkür ederimmm:)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 bende hatun nicki alıp yazılım donanım a gelicem. anında cevaplarlar bal :-p[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Cevap alamasam intihar ederdim herhalde bişi yazıorum cvp alamıyrm abicim bu nedir sabırsızın tekiyimdir zaten yani anlıycağın her zaman hatun olmak da işe yaramıo[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: Zopik, 12 Ağustos 2005 10:57 tarihinde demiş ki: bende hatun nicki alıp yazılım donanım a gelicem. anında cevaplarlar bal :-p hatun nicki ile topic açıp anında cevap almak istiyorsan yeni gelenler ve kişisel... saçma yani söyledigin kim yazarsa bilen birisi cevaplar illaki arkadaşın sordugu sorunun cevabını bilen pek cok kişi var bu yüzden ben cevaplamasam baskası bukadar cabuk cevaplardı (sorulan sorunun hitap ettigi kişi sayısı cabuk cevaplanması ile dogru orantılı)[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Abim fena kızmış Zopic cim Tmm Abi Saol Abi bişi Demiyoruzz Ben Sana Tekrar Teşekkür Ediiiim Bu Arada Abimm Bnm Be;)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 eheh kızmayın yaw. sadece nick i görünce öyle bişi geldi aklıma. dc de yapan çok tip ve atlayan çok sazan vardı. eheh[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 eheh abim halı kızmakta yawww sen de resmen sazan muamelesi yaptın hem başka sitelerle karıştırma bakem bu siteyi aaa olur mu hiç? ayıpp ayıppp ;)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Nedir bu yaf pati bi zaman erkek doluydu erkekler hamamı gibiydik şimdi iğne atsan kıza çarpıyo :D[signature][hline][b]Chan yoldaşlarım : miniq , tırmık , kırpık , kıvırcıq :D .. Resimler: cominq sooon !
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Gidelim istersen kardeş rahatsız oluosan gideriz yanii :-p[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 tamam git hadi pist :P şaka tabi[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Kovsanız da Artık Gitmem Ki Elinizi Verdiniz Ben De Kolunuzu Kaptım Zaten :-P[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 iyi gitme sende o zaman zaten kovanda yok neyse bu konu bruda kapansın :D[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5
Öne çıkan mesajlar