Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yardımlarınızı Bekliorummm

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya şu ftp olayını bilen sevgili arklarım azcık ucundan yardım edebilirmisiniz tam manasıyala çözemedim de acil tarafından öğrenmem lazım.Desteklerinizi bekliyorumm....[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
  • Admin
Mesaj tarihi:
tam olarak ne öğrenmek istiyorsun?
ftp: file transfer protocol
herhangi bir ftp sitesine girdiginde dosyaların oldugu klasörleri görürsün bu klasörler senin pcdeki gibi görünür
sürükle bırak yaparak veyahut ftp dosya adresini flashget gibi programlara yazarak dosyaları cekebilirsin

kendi ftp ne ise ftp programları (smartftp, cuteftp gibi)
veya int explorer gibi tarayıcılar yardımı ile ulaşabilir dosya gönderme, dosya indirme, dosyaları silme gibi işlemleri gerçekleştirebilirsin[signature][hline]G3NK
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
zitem illede zitem
Mesaj tarihi:
Allah Razı Olsunnnnnnnnnnnnn İşte Bunu Öğrenmeye Çalışıodum (dosya Gönderme olayını) çokkkk çokkkk teşekkür ederimmm:)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Mesaj tarihi:
Cevap alamasam intihar ederdim herhalde bişi yazıorum cvp alamıyrm abicim bu nedir sabırsızın tekiyimdir zaten yani anlıycağın her zaman hatun olmak da işe yaramıo[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
  • Admin
Mesaj tarihi:
said:
Zopik, 12 Ağustos 2005 10:57 tarihinde demiş ki:
bende hatun nicki alıp yazılım donanım a gelicem.
anında cevaplarlar bal :-p

hatun nicki ile topic açıp anında cevap almak istiyorsan yeni gelenler ve kişisel...

saçma yani söyledigin kim yazarsa bilen birisi cevaplar illaki arkadaşın sordugu sorunun cevabını bilen pek cok kişi var bu yüzden ben cevaplamasam baskası bukadar cabuk cevaplardı

(sorulan sorunun hitap ettigi kişi sayısı cabuk cevaplanması ile dogru orantılı)[signature][hline]G3NK
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
zitem illede zitem
Mesaj tarihi:
Abim fena kızmış Zopic cim Tmm Abi Saol Abi bişi Demiyoruzz Ben Sana Tekrar Teşekkür Ediiiim Bu Arada Abimm Bnm Be;)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Mesaj tarihi:
eheh kızmayın yaw. sadece nick i görünce öyle bişi geldi aklıma. dc de yapan çok tip ve atlayan çok sazan vardı. eheh[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Mesaj tarihi:
eheh abim halı kızmakta yawww sen de resmen sazan muamelesi yaptın hem başka sitelerle karıştırma bakem bu siteyi aaa olur mu hiç? ayıpp ayıppp ;)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Mesaj tarihi:
Nedir bu yaf pati bi zaman erkek doluydu erkekler hamamı gibiydik şimdi iğne atsan kıza çarpıyo :D[signature][hline][b]Chan yoldaşlarım : miniq , tırmık , kırpık , kıvırcıq :D .. Resimler: cominq sooon !
Mesaj tarihi:
Gidelim istersen kardeş rahatsız oluosan gideriz yanii :-p[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Mesaj tarihi:
Kovsanız da Artık Gitmem Ki Elinizi Verdiniz Ben De Kolunuzu Kaptım Zaten :-P[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
  • Yeni Oluştur...