Relovine Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 nICQ yu yükledim fakat GPRSden bağlanıyorum "Server is not responding" cevabı alıyorum. Bi ayar falanmı yapılması gerekior acaba bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Relovine Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 valla www.franchesca.org ama site bi garip bi gün kapanıo bi gün açılıo bi gün yeni siteleri çıkıyo (nerdeyse hiç program yok) bi gün eski o harika site çıkıo o eski harika dediğim sitede bütün oyun ve programlar var piyasadaki. parayla satılan herşeyi bedava dağıtıo adamlar :) heralde kapanıp açılmasıda bunla alakalı olsa gerek. CameraFX i falan hep ordan çektim[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Kazaa dan cek orda bütün aradigin programlar var.Bende de 7650 var ama hala üsengeclikten bluetooth adaptör almadim o yüzden daha bi halt yükleyemiyorum[hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopoldin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Beyler ben programları telefona nasıl yükliyebilrim acil yardıma ihticayım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopoldin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Yani nerden yüklenildğini biliyorumda nasıl yüklenildiğini bilmiyorum Data kablosu hiç bir yerde yok bulamıyorum o e mail den indirmek içinde html tarayıcısı lazım napıcam bilmiyorum kaldım öle ben tele tel bana bkaıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 7650 bildigim kadarıyla data kablosu kullanmıyor zaten.. suan program yuklemek icin nerdeyse artık her bilgisayrcıda yada telefoncuda bulabilecegin IRDa adaptorlerinden satin alabilirsin kurduktan sonra infra ile dosya alisverisi yaparsin boylelikle..(icq kurmadim ama bilimum demo oyun ve program kurdum :P)[hline]Absolute & Lonely.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 data kablosuna gerek yok Wap sitelerinden herşeyi bulabilirsiniz. araya bilgisayarı sokmadan sadece Telefondan GPRS e girin bi çok site var bunlardan biri www.tagtag.com/seventy650 mesela. GPRSden herşeyi indirebilirsiniz ve baya da ucuz.. kb si 1500tl falan olcak sanırım[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopoldin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 teşşekür ederim arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar