attila Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 arkadaşlar ben şu an öğretmenlik okumaktayım. ileride bilim adamı olmak istiyorum.nasıl olunur bilen var mı? mesela ingilizce bilmen gerekiyor. nasıl çok mu zor bu ingilizce.ve üniversite de asistan olarak kalmak nasıl oluıyor. veya dıştan yüksek lisans+doktora yapsam bana maddi külfeti ne olur? üniversite de kalmak için ne yapmak gerekir.yüksek lisansta ve soktora da en çok çekilen zorluklar ne mesela. ben daha yolun başındayım.tavsiyeleriniz nelerdir? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ilk etapta derslerin iyi olması gerek yüksek notlar almaya bak sınıfta kalma takılmadan geç derlerden hocalarla iletişimin iyi olsun mümkünse bir klüp kur ve aktivitelerde bulun, bunları yaparsan universitede çalışan olarak kalman kolaylaşır inglizce ise bilimin ana dili oldugundan olmazsa olmazlardandır detayları ise unide sizin bölümün asistanlarına sorman daha sağlıklı olur ama ilk etapta yapman gerekenler bunlar ( illa şart degil ama işini kolaylaştıran maddeler)[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 dersine giren hocalarin hepsiyle arani iyi tut seni seven ve iyi kariyerli bi hocanin yanina git habire ve asistanlik icin neler yapman gerektigini sor o alir msgi zaten bu arada da ing ogrenmeye bak buyuk avantaji olur iler cunku ing makaleler yazman gerekece prof. icin lerde... simdiden kolay gelsin onun acik olur insallah...[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar