Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: LiquiD, 09 Ekim 2004 00:10 tarihinde demiş ki: reaverrrrrrrrrrrrrrrrrrr terbiyeni takın[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 goon ile goliath clifften inemekte kasyolar sonar lost temple saat 9 un mineral expinde cok unite takilyo ama işinizin adi ne be kontrol etsenize elinizi çenenizin altina koyup düşünene kadar[signature][hline]i cant do every single thing like god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Dragoon komaya sokmustur beni zaten..ama aynı sizedaki lurker bukadarmı guzel gider kardesim alla alla...golıathın embesıllıgı bazen ıse yarar ozellıkle base ıcınde saga sola patrol yaparalar drop engelı ıcın..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignorant fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IntoTheStorm Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 tam unit control ü 0 olan insan sürüsü sanki dragoon ve goliath microsu en kolay ünitelerdir. geri kalan kısım tamamiyle sizin beceriksizliğinizdir. ultranin microsu yok zaten bas gir. cliff ten indirmek nasil zor onu anlamadim kombat disinda bastiin zaman iner kombat varken zaten birak cliffte kalsin. kro musun android ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Ukala gereksiz ve hakaret nitelikli saçma sapan mesajlar atmaya devam edersen protoss uydusu olarak gönderiliyosun uzaya[signature][hline]navyamphs, 23 Temmuz 2005 14:58: Belkide sende gaysin ve bunu saklıyorsun. birisi bunu açıklayınca cesaretleniyor, ama benim gibi birisiyle karşılaşınca geri çekiliyorsun. gay olduk geeey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 storm dogru soyluyorda soyleme sekli yanlis . storm adam ol alo tamam wcg ye gonderecez seni .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IntoTheStorm Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 wcg de beni göndersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IntoTheStorm Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Shadowcast, 01 Ağustos 2005 12:04 tarihinde demiş ki: Ukala gereksiz ve hakaret nitelikli saçma sapan mesajlar atmaya devam edersen protoss uydusu olarak gönderiliyosun uzaya obs bas her oyunda önemlidir, recon oyun kazandirir beni bu kadar önemsediğini bilmiyodum[signature][hline]God grant me serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom to know the difference Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Dragonutopia, 25 Temmuz 2005 12:20 tarihinde demiş ki: Dragoon komaya sokmustur beni zaten..ama aynı sizedaki lurker bukadarmı guzel gider kardesim alla alla...golıathın embesıllıgı bazen ıse yarar ozellıkle base ıcınde saga sola patrol yaparalar drop engelı ıcın.. goliath ne işe yararki ? Carrier diye bir unite zaten yok[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IntoTheStorm Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 carrier basarim goliath a carrier vermem goliath basarim carrier lara goliath vermem diyorum ya oyuncu faktör akıldan mahrum ünite filan değil sizin beceriksizliğiniz[signature][hline]a new harrasment has begun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Starcraft ESRB: "Mature-Intothestorm" [Bu mesaj mardox tarafından 05 Ağustos 2005 23:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: IntoTheStorm, 05 Ağustos 2005 12:27 tarihinde demiş ki: carrier basarim goliath a carrier vermem goliath basarim carrier lara goliath vermem diyorum ya oyuncu faktör akıldan mahrum ünite filan değil sizin beceriksizliğiniz Goliatha carrier vermemeyi anlarIm(menzil upg. flm olmaz) ama carriera goliath vermemeyi bi rep.le acIkLarmIsIn..2side ordu duzeyinde sayIya sahip olacak ama.[signature][hline]D'akmor J.Matthew I'm only happy when it rains Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IntoTheStorm Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 gel 10 oyun? sen storm un dediğine karşı çıkmanın cezasını bilmiyorsun sanirim[signature][hline]a new harrasment has begun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuolemanN Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ling e dragon vermem (-)mb(-)adrenalin ve limit noprb microda ezerim kaybolun simdi!![signature][hline]çok efendi ve mütevaziyimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: IntoTheStorm, 09 Ağustos 2005 10:01 tarihinde demiş ki: gel 10 oyun? sen storm un dediğine karşı çıkmanın cezasını bilmiyorsun sanirim Affet beni. Tövbe yazık ya.[signature][hline]D'akmor J.Matthew I'm only happy when it rains Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar