Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Akıldan Mahrum Üniteler

Batilc

Öne çıkan mesajlar

Dragoon komaya sokmustur beni zaten..ama aynı sizedaki lurker bukadarmı guzel gider kardesim alla alla...golıathın embesıllıgı bazen ıse yarar ozellıkle base ıcınde saga sola patrol yaparalar drop engelı ıcın..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignorant fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Sosyal ağlarda paylaş

tam unit control ü 0 olan insan sürüsü sanki

dragoon ve goliath microsu en kolay ünitelerdir. geri kalan kısım tamamiyle sizin beceriksizliğinizdir. ultranin microsu yok zaten bas gir. cliff ten indirmek nasil zor onu anlamadim kombat disinda bastiin zaman iner kombat varken zaten birak cliffte kalsin. kro musun android ?
Sosyal ağlarda paylaş

Ukala gereksiz ve hakaret nitelikli saçma sapan mesajlar atmaya devam edersen protoss uydusu olarak gönderiliyosun uzaya[signature][hline]navyamphs, 23 Temmuz 2005 14:58:
Belkide sende gaysin ve bunu saklıyorsun. birisi bunu açıklayınca cesaretleniyor, ama benim gibi birisiyle karşılaşınca geri çekiliyorsun.
gay olduk geeey

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Shadowcast, 01 Ağustos 2005 12:04 tarihinde demiş ki:
Ukala gereksiz ve hakaret nitelikli saçma sapan mesajlar atmaya devam edersen protoss uydusu olarak gönderiliyosun uzaya

obs bas her oyunda önemlidir, recon oyun kazandirir

beni bu kadar önemsediğini bilmiyodum[signature][hline]God grant me serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom to know the difference

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dragonutopia, 25 Temmuz 2005 12:20 tarihinde demiş ki:
Dragoon komaya sokmustur beni zaten..ama aynı sizedaki lurker bukadarmı guzel gider kardesim alla alla...golıathın embesıllıgı bazen ıse yarar ozellıkle base ıcınde saga sola patrol yaparalar drop engelı ıcın..

goliath ne işe yararki ?
Carrier diye bir unite zaten yok[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
IntoTheStorm, 05 Ağustos 2005 12:27 tarihinde demiş ki:
carrier basarim goliath a carrier vermem goliath basarim carrier lara goliath vermem diyorum ya oyuncu faktör

akıldan mahrum ünite filan değil sizin beceriksizliğiniz

Goliatha carrier vermemeyi anlarIm(menzil upg. flm olmaz) ama carriera goliath vermemeyi bi rep.le acIkLarmIsIn..2side ordu duzeyinde sayIya sahip olacak ama.[signature][hline]D'akmor J.Matthew
I'm only happy when it rains
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...