Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Akıldan Mahrum Üniteler

Batilc

Öne çıkan mesajlar

bugun net cafe ye gittigimde bi sc oynayayım dedim; nitekim tekrar hosuma gitti ve evde tekrar yukledim oynamaya çalıştım. yanlız daha sonra farkettimki sc'de her ırkın akıldan yoksun yürüme özürlü üniteleri var...

terranlarda goliath; zerglerde ultralisk; protosslarda dragoon. bu 3 unite gercekten yürüme konusunda mallar ve, bunları kullanabilmek bir hayli zor(en azından yönlendirmek)... bunu duzelten patch veya herhangi bişi yok mudur ya, demin sinirden ağlaycaktım 1 tumen dragoonum boş yere gidince![signature][hline]Bahçelerde Maydonoz; Gel Bize Bazı Bazı...

Delirtmeyin Beni
Sosyal ağlarda paylaş

e bahsedilen bütün bu yaratiklar biraz geniş kare kapladıklarından olsa gerek yer bulamayıp abuk sabuk şeyler yapıyolar :D

ama ameleler cok fena cidden kendi cevresinde 78 kere dönüp sonra bi yana gecip duran ameleler beni benden alıyo[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki:
ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them!
--------------------
Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss)
Ariakan the KELEBEEEEK Zerker..(RIP)
Kanki the GAY DR00D..
Darric the Dayakcı BM..

Sosyal ağlarda paylaş

Yok bugün comp a karşı bi kapışıyım dedim. Adamlar terran ben toss neyse saldım goonları 3x12 36 tane yarısı saldıramadan birbirlerine çarpışmaktan ve birbirlerinin yolunu kesmekten öldü yarısı ise çarpıştı ve base in bayaa yerini yokettikten sonra öldü >.<[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Sosyal ağlarda paylaş

o unitelerin zeka seviyesinden cok oyuncunun unite kontroluyle ilgili bir durum . sonuc itibariyle sen nereye gonderirsen oraya gidiyorlar .sc yol rutinleri konusunda caginin cok ama cok ilerisinde bir oyundu . son patchlerle de mukemmeli yakaladilar bu konuda [signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .

[Bu mesaj huun tarafından 12 Ekim 2004 00:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

abi zaten unitelerinin basında komutan olmassan cok kayıp veriyosun mesala bilg. ile oynarken zerglere saldırdın dielim sende protossun zeolot ların var bi unite işte bunlara dalarken bizzat klendin yonlendirecen cunku ordun daılıyo abuk subuk yerlere 2 serli 3er li saldırıyo dolayısıyla hij bişi yapa mıyo sonra lurkerlar da var halbuki ordunun saldırcağı hedefleri bir bir belirlesen belki tum sehri yok edecen olay yonetmede bitiyo yani!!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Goliath'lar ve Dragoon'lar oyunda göründüklerinden çok yer kaplıyorlar. Geçebilecek gibi görünen yerden sığmıyorlar. Boyaları çizilecek diye kasmıyorlar dar yerlerden geçmeye.
Hatta bir de kapıdan adama zea ve goon (ling ve hydra da olabilir) sokacaksanız, goonlar en önden girsin, kapının hemen yanındaki şeylere dalsın, kapıyı tıkasın. Sonra adam da kapının yanlarına missile bişeyler koysun, bütün ordu 2 salak goon (hydra da olabilir) yüzünden dağılsın..[signature][hline]Hayat sövmeyince de güzel.

[Bu mesaj Eraq tarafından 17 Ekim 2004 10:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

En iyi yürüyenler Zealot'lar. Mükemmel bir şekilde hedefine direkt olarak saldırıyorlar..[signature][hline]-=YeK|AcextaR|=-
Çalışan Türkiye gözümün önünde,
Atam sen rahat ol yerinde,
Mehmetçik tepede, bekler nöbette,
Türk bayrağı dalgalanır göklerde!
NEFRET - Her$ey vatan için!

----------------------
[b]|Ultima Online|Counter-Strike|
|Need For Speed|Star Craft|
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Zergling... ufacık tefecık heryerden sıgar ve cok sekerler.. En akıllı unıteler :P

Golıath ıse Tam bır demır dokumu metal... Abuk subuk yerlere adım atıyor sankı tango yapar gıbı.. sırf o yuzden t oynarken golıath lara ayrı bır ozen gosterıyorum..[signature][hline]Olympus : Zelda Waxhejo'an
Nebula : Rottin Aquilla
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
goliath goon ve ultra ünlü de bi de şey var.medic lerin marine lerle gönderilmesi ve marinelerin önünden geçip asıl attack move yapılan yere transit varmaları.anam anam..öldüresim geliyo onları.marine'ler eğer medic ler civardayken yaralanırsa tamam.medic duruyo,işe koyuluyo.ama marine lerden belli bi uzaklığa gelince tınlamıyolar.medic lere ayrı grup atamaya da üşeniyom ehu..sonunda naapıyom,attack move yaptığım yeri dikkatli seçiyom.ama gine de biraz dengesizler.[signature][hline]şu hayatta tek idolüm arthas amcadır.seviyorum onu.
Sosyal ağlarda paylaş

Marinele zaten cok uzaga attack move yapmak yanlıstır hatta ben cogu zaman dusmanda uzaga attack move yapmak suretıyle rakıpten her bırı ındıgınde bı ıkı adam gerı cekılmelerıyle zaman kazanma durumunu cok severım.

ha bıde mediclerin dusmantarafında olması ıyıdır, attack movedaki uniteler medicleri es gefcer bazen medicler eleanların marinelerinize ulsamasını ciddi bi sure uzatırlar buda ozellikle zerglinglerin elek olmasına sebep olur, ayrica medice saldırsalan bile hem hp yuksek hem armor.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• 8 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...