Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Dreamweaver demeyin çok aptal. Direk editör ftp yi klasör olarak algılayıp gösterecek istediğim değişikliği yapacağım ve yazarken de bana sorun çıkarmayacak. dw gibi boş dosya yazıp sonra hata deyip çat kapatmayacak.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 frontpage[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 serverında fp desteği olması gerekiyor tabe..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 fp desteği sorun değilde ciddiye aldığım bir editör değil. kaldı ki fp bir php editör değil. belirtmemişim gerçi ama ama yapmayın gözünüzü seveyim. fp i sağlam bi editör olarak mı tavsiye ediyorsunuz ? zend studio - ee denemek istiyorum ama bulamıyorum : p[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 zned studio on yapıyormuş.. editpad pro da yapıyor yanılmıyorsam ama denemedim duydum.. Zend studio kulandım, ayarları var. Ayarlarını yaptım fakat uygulayamadım. Zaten kasmadımda meraktan denemiştim. Olur yani.. Ayrıca zend süper bi php editörü..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 evet screen shot larından bile etkilendim desem yalan olmaz : )[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Seregwethrin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Zen Studio da var bende çok güzel. Ama php & html karışık ise sayfanda herhangi bi design gösterimi yok. Dreamweaver daha iyi gibi bence. İstiyosan indir zend studio'yu www.zend.com crack > öm :)[signature][hline]You are currently using 2169 MB (90%) of your 2421 MB. [Bu mesaj Seregwethrin tarafından 12 Ağustos 2005 09:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar