abazz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Arkadaşlar kanald'de bir ara "Hayalet" diye bir dizi vardı. Bugün Euro d'de ilk bölümü gösterildi. O dizi noldu ya bilen var mı? İlk bölümü gayet güzel.Gözterimden mi kalktı yoksa hemencik bitti mi? Takip edemedim doğrusu..[signature][hline] Make a difference in your future.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konusu neydi bu dizinin? Türk yapımı mı yoksa yabancı mıydı? Biraz daha ayrıntılı bilgi verirsen diziyi hatırlamamıza daha çok yardımcı olmuş olursun.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 böyle bir dizi hatırlıyorum türk yapımı ilk bölümünde bir kız perili bir eve giriyor,o kadarını izleyip değiştirdim kanalı :p[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Kaldırıldı o dizi,bi müzisyenle ilgiliydi sanırım tutmadı bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abazz Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Ünlü bir piyaniste kurulan cinayet komplosuyla başlıyordu dizi ama herhalde yine reytingi yüksek deil diyekaldırdılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Memolinin televizyon dünyasındaki sonu da geldi böylece :)[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 hah şimdi hatırladım, 5dk seyretme hatasında bulunmustum,zaman kaybı, cok kotu biseydi[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar