-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 5 ay önce herşeyi rahatlıkla okuyordu 3 ay önce bazı cd leri asla okumamaya başladı 1 ay önce ise hiçbirşey okumamaya başladı Yaklaşık bir yıldır kullanıyorum. Daha önce kullandığım cd-romlara baktığım zaman bu cd-romun -eğer bozulduysa- gerçekten kısa ömürlü olduğunu düşünüyorum. Sizce bu zamanla meydana gelen bir hadise mi yoksa başka bir sorun mu var? Markası ASUS( 52x ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Muhtenelen lens tozlanmistir, lens cleaner cdler var. CD-Rom'unu cok kullanmiyorsan lens cleaneri ayda bir kullanmani tavsiye ederim.[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 lensin tozlanma hadisesini az çok biliyorum ama bundan önceki 3-4 cd-romum en az 1.5-2 yıl dayanmuştı sıfır sorunsuz. bunun dışında bir şey sanırım o cdlerden kullanmıştım bi kere. ne işe yaradığını anlamamıştım. hiç bi değişiklik yapmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Asuslar çok kötü ya. Bende vardı,alet intihar etti resmen. Bi süredir böyle tırrrrrrrrr diye bi ses geliyodu. Bigün tırrrrr ederken TORTTT DIRT DIRT TURSTTTTTTT diye bişi oldu. Bidaha hayat belirtisi vermedi[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion [Bu mesaj Sensible tarafından 12 Ağustos 2005 05:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar