slayer77 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Birine aşık olursunuz konuşmak istersiniz tanışmak istersiniz ama yapasınız korkarsınız her tanışmaya kalkdızda vazgeçip oturursunuz artık konuşamıyacağını açılamaycağınız anlarsınız bir süre sonra elinize bir şans gelir ve onun sınıfına geçersiniz nedeni ise ona açılamicanı bilip en azında arkadaş olmak hep onunla beraber olup onula oturmaktır ve bunları yaprsınız.Zaman geçip bu acıya artık dayanamayıp bir şekilde ona açılırsın ilk başta şaşırır seni ufak bir test de sokar gerçekten sevdiğini anlamak için ve hiç düşünmeden yaparsın güvenini alırsın testdi geçersin çıkmaya başlarsın bir süre sonra telefonda biri rahatsız eder özel no ile bunu senden bulur bu olay sıklaşır küsersin siniri bozulur annesi gelir senle konuşur barışırsın inanılmaz mutlusun daha mutlusu olamaz sevdiğin insan yanında bu olay 1 ay sürer ve ayrılırsın nedensiz habersiz sana selam vermez konuşmaz düşündüğünde ise anlarsın ki telefon ve özel numara.3 gün boyunca çok üzülürsün intaharı düşünürsün ölye mesajlar atarsın ama değişen bişe olmaz 4. ise hiç bişeyin yok unutmuşsun bile aklına bile gelmiyor anlıyorsun ki aşık değilmişsin öyle zanedermissin mutlusun süper gidiyo.5 hafta sonra grup halinde eğlenmeye gidersin ve onu orada görsün konuşursun sana tek bir şey söyle ve hayatın yıkılır ama oda 1 gün sürer üzülmessin.Düşünürsün bukadar seviyodum neden üzülmedim acaba diyosun amacım onu ele geçirmekmiydi işini amacını bitirdikten sonra kaybetmek pekde öneli değil istediğini yaptın diyosun düşündüğünde üzülmemesini nedeni sadece bunu gösteriyor kendinden nefret ediyosun iğreniyosun. 1.5 yıl sonra yeniden bir kız giriyor hayatına aynı şeyleri hisediyorsun yine açılamıyorsun ve yine arkadaşın oluyor hatta sırdaşın.Kız sana karşı bişeyler hisediyor sende ona ama sevgilisi var aklına hep eski olaylar geliyor acaba ele geçirmekmi? Olayı bidaha yaşamak istemiyosun yeni yeni barıştın kendine hayatın normal ve mutlu gidiyor. Siz ne yaparsınız.Hapse koyup karanlık bir yere bırakıp kurumasını beklersiniz yoksa güneşe çıkarıp büyümesini beklersiniz? Sizce ben ne yapayım?[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Anialeyn - Priest(60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Bu tarz birşey yaşamıştım, şimdi de gayet iyi arkadaşız. Çok uzun sürmüyor o acı, düşünmemeye çalış, kafanı dağıt. Ben ki duygusal biriyimdir ben bile 3-4'de unutabilmiştim.[signature][hline]Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 güneşe koyma yanar. karanlığa koyma yazık olur..[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 hissettiğini hissettiğin an söylersin.. gerisini gidişata bırakırsın...reddedilmekten korkmak ya da sonu var diye hiç başlamamak hata..[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Reddedilmekten korkup zamanı gelen bir ilişkiyi geciktirmek kötüdür. Çürür, sonra hiç yiyemezsiniz. Zamanında yemeyi bilin.[signature][hline]Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 İlk 4-5 satır benzedik geldi, gerisi ise alaksız. Demekki her ilişki farklı olma potansiyeline sahip.[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightVampire Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 slayer hayatını yaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylexx Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ACIL TAABEE :p[signature][hline]dAyLeXx_Che Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 habersiz çekip gitmeler birden alakayı kesmeler çok kötğ geçrekten bi kere yaşadım.böle zamanlarda aldıgım alkolun haddi hesabı yoktu yani hergun agzıma illaki alkol giriodu o derece kötü oldum yani.öle böyle degil seviodum.ama birden çekti gitti işte bunlar tecrube olmuştur illa sana bi şekilde.bence diğerine açıl sen şansını dene nolursa olur içinde kalmasın[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Bide ayrıldığım kızla bunca olaydan sonra konuşuyoruz ve beni kardeşi olarak görüyor kendi söylüyor ama nedense onu her gördüğümde acı cekiyorum alayamıyorum.[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Anialeyn - Priest(60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ztn görüpte acı cekmemek die bişi yok.onu görüosun ama elinden bşi gelmio yapcak.gerçekten cok kötü bi durum[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar