badboy2711 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 bu yeni ke de şuande sadece test serveri var 1 test ne zmaa biter 2 ko daki karakterler buraya kaldıgı yerden devam mı edecek yoksa onlar kalacak diyeride sıfırdanmı başlayacak 3 ko kapanacak ke sıfırdan mı başlanacak bunların yanıtını bilen varsa bana yazarsa seviirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 2. ile 3. soruyu bende merak ettim.[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KnuCkLeS Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 1.Test 22 sinde bitecek deniyor...(kimse emin olmasın bence) 2.ko daki karakterlerle devam edilecek. 3.Ke bi patch sadece yani ko nın uzerine yuklenecek Cevapları insallah duzgun vermisimdir :)[signature][hline]TT__/Deimos/n00bz/5* paper mage (bb) Jr__/Beramus/Human_Killer/4* asassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Bu saatte bundan iyisi olmaz :) Öyle gibi anladım bende yabancı forumlarda göründüğü kadarıyla.[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 1. 15 gün süreceği söylendi ama daha az sürecek gibime geliyor 2. KO'daki tüm charlar KE'ye aktarılmayacak. KE, KO'ya eklenecek. Charlar aynı yerinde duracak 3. KO iptal olacak, KE ile yolumuza devam edicez.[signature][hline]Teselli aramak zor gelir giden sevgili arkasından. Yürek param parça bir halde, bedenin darma dağın. Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar