Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Ehm Bi Türk Filminde Böle Bi Sarkı Vardı.Acil Bulmam Lazim Ama Bi Türlü Bulamadım.Acil Bulup HIMin Şarkısına Ekleyip Mp3Playera Yüklemeliyim Kardeşimi Dellendirmek İçin.Ama Bi Türlü Bulamadım.Eski Türk Filmlerinin Müzikleri Olan Bir Site Biliyormusunuz.Yada Nereden Çekebilirim (Internet Bölümü&Müzik Bölümüne Mi Açsam Karar Veremedim)
dory Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 hayır ama hatırlattıgın için seni bogabilirim, o kadar uyuz bir sarkı ki içmden soylemeye basladım bile, gitti butun gece of.[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm]
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 o şarkının arasında bide şey diodu. Çirkinim bakkal hüsnü. orası benim koptuğum öldüğüm bittiğim andı. hey gidi :) hayat sevince güzel sevince farklı güzel ............ bir kaşık sevgi yeter. gibi bişiydi. :D[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla...
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 :D Tepkisini Merak Ediom :D Tam Resim Kursunda Sevdii Şarkı Çalarken Aniden O Sözler Karışacak Hayat Sevince Güzel Die Nihohahah Ama Hala Bulamadım Naapcam Ben :(
Öne çıkan mesajlar