Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WinXP her acildiginda Klavye Calismiyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
baslik

yeni pc aldim dert aldim bir nevi : zonealarm pro 6.0.bilmemne versiyonunu kurduktan sonra ne zaman windows xp yi baslatsam klavye "calismiyor",safe modede acip kaldirdim,duzeldi,eski versiyonunu kurdum,yine ayni sey oldu,normal login de madem klavyem yok diye kullanicimin sifresini sildim ki hizlica giris yapsin,bu sefer de klavye icin "this device cannot start" hatasi verdigini gordum.

Disable ediyorum,hemen ardindan da enable -- duzeliyor.
uninstall ediyorum,yeniden kuruyorum hemen ardindan -- duzeliyor.

bu sorunun neden oldugunu nasil cozulebilecegini bilen var mi?format gibi radikal cozumler uretmeyin lutfen,3 gunde 3 kere formatladim pc yi.

simdiden tesekkurler.

ek not >> daha sonra bir daha kaldirdim eski versiyonunu,bu sefer de hic fayda etmedi,yani toptan sorunu pcnin icine isledi gibi,google de de malesef pek bir bilgi bulamadim.
2. ek not >> klavyem A4 tech PS/2 101/102 tus lu normal bir klavye,isletim sistemim Windows XP Professional + SP1 + SP2.
[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions."

[Bu mesaj Leath tarafından 11 Ağustos 2005 22:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
iyi okudun mu bilmiyorum da,sildigim zaman da ayni seyin oldugunu yazmisim oraya,daha guzel bi cozumunuz var mi?[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions."
Mesaj tarihi:
Walla aklıma biraz değişik bişey geldi. Acaba zone alarmdan (eğer yüklediysen) klavyenin programına geçiş hakkı ver bakalım. Benim en çok başımı ağrıtan bu allow deny olayı oldu.[signature][hline]Dane daneee benleri var yüzünde.
  • Yeni Oluştur...