tamirci Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Yolcu Yolunda Gerek Korkma.... Seninleyken ne yüreğimde, ne bedenimde.... Hiç kimse olmadı hayatımda. Korkma.... Seninleyken... yemin ederim olduğum gibi olduğuma. Korkma.... Yalan yoktu sana duyduklarımda. Şimdi bitti diyorsun. Belki aşkımı. belki duygularımı, Belki sadakatimi sınıyorsun Heey dördüncü delim Bir şeyi gözden kaçırdın Bu tavırlarınla sevgimi bitiriyorsun. Hatta... bitti bile biliyor musun? Bitti.. bitti.. her şey her şey bitti Yolun açık olsun..... Hani diyorum ya Ya bulunmaz, ya bilinmez diye sevgiler.. Üzgünüm çok üzgünüm. Bunca bulamayan varken Sevgimi bilemedin biraz olsun. Ben deliyim.. Bunu suna söylemiştim Sen de bu deliyi sevmiştin. Ne oldu.. ne bitti.. Neler neler yaşandı bilemiyorum. Ama tek.. hayır.. bir zamanlar sevdiğim Sen çok değiştin. Şimdi çok iyi dinle... Belki pişman, belki yorgunsun Ama bitti.. bitti biliyor musun ? Çok zor bana ulaşman artık Bu yüzümü hiç bilmiyorsun Haydi... yolcu yolunda gerek Yolun açık olsun. Korkularım vardı seninle paylaşamadığım Ha.. bir de utanmışlığım Seni kaybetmeyi göze alamamışlığım. Madem ki sen bıraktın beni... Dönüşü yok. Her şey gönlünce olsun... Zannetme acılarım asırlarca sürer Belki de sürer... Yok ki daha önce yaşamışlığım. Sürsün isterse.. boyun eğmem İsterse yokluğun boynumda yağlı halka olsun. Yaşadığım aşktı.. Ama bitti... bitirdin.. biliyor musun? Haydi yolcu yolunda gerek Her şey gönlünce olsun. Neden neden Neden bunca sevmişken Neden.. neden Seninle bunca paylaşmışken Anlıyorum biliyor musun.. seni anlıyorum Hani demiştin ya Ümit Yaşar Oğuzcasına "Seni bulup bulup kaybetmeliyim daima" Bulmuştun, beklediğimdin, beklediğindim Oymuştun Bana kendimi buldurmuştun Ama... Kaybettim, kaybettin. Bu yüzümü hiç görmedin Söylemiştim.. Ben deliyim Ulaş, hadi ulaş bir daha bana da seni göreyim. Haydi.. yolcu yolunda gerek Yolun açık olsun.... Ben.. ben kahretsin.. buna hep biliyorum kızmıştın Fırtınalarımı anlayamamıştım Ama.. Seni gerçekten sevmiştim. Peki.. peki bir zamanlar sevdiğim Hayır bana yakışmaz.. itiraf etmeliyim.. hala sevdiğim Peki.. bitsin.. Bitsin bir türlü anlaşılamayan sevgim. Bu yüzüm hiç görmedin Beni duydun ama dinlemedin Mücadele zordu senin için Sen ne için uğraştım, ne için mücadele ettin. Şimdi.. duy beni bitti.. bitirdin Koskoca bir aşkı ziyan ettin Hadi.. ulaş bir daha bana.. ulaş da göreyim. Sakın yorulma.. yolun açık olsun.... İyi dileklerim senden yana.... Ya Kuzeydeydi sevgi balığı.. ya da güneyde Ama ben hep avucunda dedim. Aşk olduğunu zannettiğim sevgimi artık yitirdim. Beni sakın arama.. Benim de bir mücadelem olacak Olsun... Olsun... Olsun dayanırım. Git.. git bir zamanlar... hatta hala sevdiğim Yolun açık olsun. Serap Babür[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar