Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

O_o iddiaya gel vatandaş!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"Erkeklerden 18 yaşındaki Marco J. ‘Paraya ihtiyacım vardı. Aldığım 50 Euro ile ayakkabı alacağım. "

paraya ihtiyacım vardı

o_O[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Mesaj tarihi:
İddiayı kazanarak Almanya'nın gündemine oturan Nathalie, 55 kilo ve 1.75 boyunda. Babasını 3 yaşındayken kaybetmiş, daha sonra annesinin evlendiği üvey babası da 2 yıl önce ölmüş. Nathalie'nin 2 erkek 2 kız kardeşi bulunuyor. Annesiyle her konuyu konuşabilen Nathalie, söz konusu iddianın annesi tarafından garipsenmeyeceğini söyledi
nedn kızın ebatlarını verme geçmişini irdeleme ihtiyacı duyulmuş anlamadım açıkçası. Birde sadece kazanandan bahsetmiş gaste yani kaybeden boşuna upraştı 52 kişi ile :-p
Evlenme teklifinde bulunan zihniyeti ise hiç hiç anlayamadım??
Kız ''every way that I can'' hesabı her yola gelirim demiş heralde o gazla teklif etmiş adam.[signature][hline]Marv: I'll stare the bastard in the face as he screams to God, and I'll laugh harder when he whimpers like a baby. And when his eyes go dead, the hell I send him to will seem like heaven after what I've done to him.
Mesaj tarihi:
pes eden bu işe 2600 avro kazanan 3200 avro çıkarmış cebinden. neye iddiaya girmişler acep merak ediyorum. kaybeden kazananın "hesabını" mı ödemiş nedir.
bi de bu tipler nedense bana "hangimiz daha çok nefesini tutar" diyip ölen fıkra insanlarını anımsattı. bu ne azimdir.
ve en çok merak ettiğim şey adambaşına düşen zaman. ona göre almanyaya göç edecem(50 avro bulurum ben nasılsa)

avro=euro [signature][hline]kaleidoscopic=Borbag
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Mesaj tarihi:
Tekrarr yohannneschickentranslationburger diorum :-o
aklıma geldi şimdi acaba düzgün yürüyebiliolarmıdır? :horace:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!!
Ben : Buyur???

Mesaj tarihi:
kaybeden 8 saat 40 dakika
kazanan 10 saat 40 dakika
hesap makinası kullanmayı biliyorum:-)
peki yeme-içmeyi nasıl yapmışlar ayrıntı veriyor mu?
hayır kimin nasıl hallettiğini sormayı planlamıyorum.[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Mesaj tarihi:
abi kesin folloş olmuşlardır kimseye hayır gelmez onlardan artık bari oldu olacak kayıt yapsalardı bu kadar reklamdan sonra yok satardı filmleri ödedikleri parayıda çıkarırlardı.[signature][hline]Marv: I'll stare the bastard in the face as he screams to God, and I'll laugh harder when he whimpers like a baby. And when his eyes go dead, the hell I send him to will seem like heaven after what I've done to him.
Mesaj tarihi:
Bence bunlar para vermeseymiş üzerine zaten kimseyle yatamazmış
çatlıyorlarmışta bahane olmuş bu iddaa :D[signature][hline]Marv: I'll stare the bastard in the face as he screams to God, and I'll laugh harder when he whimpers like a baby. And when his eyes go dead, the hell I send him to will seem like heaven after what I've done to him.
  • Yeni Oluştur...