serdary76 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Valla bence büyük değişiklik oldu ve bi nebze montonluktan kurtulmuş olduk :) Çok komikti yaw :D 3 civ civ büyücü ve bir rogue ile harpy kestk muhahaha :) (rahat 5 dakkamız gitmiştir) (sonunda ne mi oldu? 10k xp'di galiba :) kafayı yedik...[signature][hline]Name...: crazyakrep Job......: Elemantel Lord/Ice Server..: Ares (ORC) Level....: 61 Np:6xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 10k exp mi? uruk tron lar 43k exp verio. harpy nasıl 10k exp verirki?[signature][hline]Teselli aramak zor gelir giden sevgili arkasından. Yürek param parça bir halde, bedenin darma dağın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serdary76 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Valla fatih baba sanırım civciv olduğumuzdandı... Şuan ortalama lvlımız 45 ve bi arkadaşı aldık klana (1. lvl'da), DTS kestiğimizde ortalama (47 lvlım) 85000 xp geliyo. Merak ettik ve partiye aldık bakalım 1 tanesinde kaç lvl atlıyacak diye :D ... Adam solucan kestiğinde daha kolay xp alıyo :)[signature][hline]Name...: crazyakrep Job......: Elemantel Lord/Ice Server..: Ares (ORC) Level....: 61 Np:6xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Evet,mykodada öyleydi,düsük lvl yüksek xp alamıyor.Worm kesse daha hızlı söylediğin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bugün centaur kestik 98k exp aldım tanesinden e o zaman level 51 olunca kessek daha çok alcaz. hmm sevdim bu işi..[signature][hline]Teselli aramak zor gelir giden sevgili arkasından. Yürek param parça bir halde, bedenin darma dağın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serdary76 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Bencede harika :) Bakalım 70 i görebilecekmiyizzzz :D iyi geceler...[signature][hline]Name...: crazyakrep Job......: Elemantel Lord/Ice Server..: Ares (ORC) Level....: 61 Np:6xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: Lonely, 10 Ağustos 2005 23:31 tarihinde demiş ki: bugün centaur kestik 98k exp aldım tanesinden e o zaman level 51 olunca kessek daha çok alcaz. hmm sevdim bu işi.. Lvl atladıkça aynı yaratıktan aldığımız xp artacağına düşüyor. Dün biz muhtemelen serverın ilk 5 derusundan birini yaptık. Yeni spotları hiç sevmedim. İşi oturtana kadar ben hariç herkes 3 kere öldü (manyakmıyım dalacam aralarına dalmadım tabi :)) Sonrada biri lure yapıp diğerleri lurelanana dalmak suretiyle başladık. Artık deru dönme yok arkadaşlar. Sadece deru çekme var.[signature][hline]Wanted!! Vash the Stampede Dead Or Alive 60 Billion $$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 AOE Deru yaparız artık :-)[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Beyler artık gm midir kimdir nedir bilmiyorum ama birisi lvl 60 olmuş bile czde orc basein önüne koydu novayı elindede ron's staff var :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 O mithril yada elementaldir ne zaman tamalıcak lvl60+ forgetten'i[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 gidin sotengolem kesin 110k veriyo ben 1 gecede 60 oldum cz de basıyom adamları ne np geliyo varya bir tane ass nin üzerinden 500 milyon coins çıktı one bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carizard52 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 bende diyodum bu millet nerden oluyo hemen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ulen nerden yüklediniz anlamadım nerde oynadınız nerdesiniz_?...ben maradondayım..ışınlammya kalktığımda durmadan dc oluyom...KE geldimi onu söleyin...aynı accountla girebliyozmu._?¿...itemler nolcak yoksa cebelleşmeyelim buy+7lycon staf die.... işallah japko gibi abartı olmaz papatya flnla waririor kafamıza vurmaqz..heykel suratlı saçma kalkanlar olmaz işallah fazla abartı zarardır(sonra durmadan topic açılır abi czde papatya ne sayılıyo def ablity club'mı giycez fln filan saçmaladım kafam karıştı iice...cvp verin plz sorularıma...[signature][hline]Name:centrix.......................Name:korneroth_ Server:ares.........................server:ares clan:_Lift_Me_Up .................clan:Yok np:17xxx.............................np:20xxx lvl:61..................................lvl:63 durum:paper olmaya çalışıyor...durum:SATILIK burdan pm atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asheroth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Beyler ben testerim ama bi türlü oynayamadım. tam 3 kere indirdim hem de her şekilde ama hep 'some files may corrupted' diyor. Ankaradayım. Bulabileceğim bir cafe biliyormusunuz? Hemen gidip alayim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asheroth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 yokmu?[signature][hline]Server : Diez Name : Asheroth Job : Hunter LeveL : 46 Clan : Yok Np : 3xx (Dark Lunarlardan bişeyler olur gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melarx Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Knight Empire ii güzel hoş ama unique itemlar cabası olmaz üzere tüm takıların 3 tanenesinin birleştirilip örn:3 tane kekury ring = kekury ring +1 vs. vs.. gibi güzelleştirilmeleri mümkün dolayısıyla hala dupe yapabilen hatta işin köküne inebilenler var.bu insanların yapacağı itemları düşünebiliyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 sssaçma diyenler acc şifre ve id i pm den yollasınlar :D plssss :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 o kadar konusuonuz canımız cekti soleyın nerden indircez nasıl giricez imrendiriyorsunuz bari soleyın nasıl giricez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar