berksank Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Belki bu konu minyonlarca kez açılmıştır ama belki yeni bişiler vardır die soruorum :)) Knight online dan sonra oynanabilecek en güsel mmo hangisidir acaba bi tavsiye de bulunurmusunuz.Knight Online çok ii bir oyun olduğundan yazmadım sadece en son onu oynadım bi de planeshift crystal die bi oyun var yükledim çalıştırdım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berksank Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bi server adı yazıo yanında failed yazıo bu oyunu bilen bana yardım ederse sevinirim+ bu oyunu 2 -3 senelik olduğunu da biliyorum :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Dark age of camelot World of warcraft(hic sevmedim ben) Guild wars Everquest En oynananılabilitesi olan oyunlar bence[signature][hline]Düdüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Sen KO ya güzel diyosan orda kal bence hiç gelme bu taraflara.[signature][hline]Hate naki yume motomeru shirube naki mirai de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 sende KO yu sevmiyorsan insanların yüzüne bakma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: dreagloth, 11 Ağustos 2005 00:19 tarihinde demiş ki: Sen KO ya güzel diyosan orda kal bence hiç gelme bu taraflara. ehehe iyi demişin de abi swg fln alsam okul dönemi elimde patlıycak, KO'da pk yapıyoz işte napak. ama quest fln bakımında çooooook zayıf ahanda özeleştiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regius Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Lineage2 oynayın super bir oyun kodan sonra oynanacak ii bir oyun cunku konun ozendigi oyun bu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 KO sadece quest konusunda zayıf değilki grafik ses savaş sistemi questler kurgu hepsi 1/10 bence[signature][hline]Düdüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 http://www.sindarin.gen.tr buradan alalım sizi daha tamamlanmasa da sec beyen oyna[signature][hline]Sindarin MMO Platformu Chaos Web Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar