Necro Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Ke Test e Account lasım :( benle paylaşabilecek varmı ayda olupda kullanmayan K.E yi biliyorum gerçe ama buradakilerle bi ilk i yaşamak istiyorum oynarken lütfennn iniyo şu an[signature][hline]Server : Deimos / Ares Clan : n00bz / :( yokki Nick : NecrozaN / _NecrozaN_ Lvl : 3x / 5x (60 oluooo valla :D ) NP : pOq gibi :) / xxxx :D(denklem gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Lüüttfenn :D[signature][hline]Server : Deimos / Ares Clan : n00bz / :( yokki Nick : NecrozaN / _NecrozaN_ Lvl : 3x / 5x (60 oluooo valla :D ) NP : pOq gibi :) / xxxx :D(denklem gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 deimos da oynasana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Sende mi brutus...[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: yok Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 Sonunda bi mirajım oldu.. :D CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 hee :([signature][hline]Server : Deimos / Ares Clan : n00bz / :( yokki Nick : NecrozaN / _NecrozaN_ Lvl : 3x / 5x (60 oluooo valla :D ) NP : pOq gibi :) / xxxx :D(denklem gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carizard52 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 nerden indiriyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Ben Satıyım Beramusta Wiz+8'e Karşılık :D[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Hade lem.... :D[signature][hline]Server : Deimos / Ares Clan : n00bz / :( yokki Nick : NecrozaN / _NecrozaN_ Lvl : 3x / 5x (60 oluooo valla :D ) NP : pOq gibi :) / xxxx :D(denklem gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 onda +8wiz alcak para olsa gidim ilk önce ss alır ztn aç o...:)[signature][hline]Name:centrix.......................Name:korneroth_ Server:ares.........................server:ares clan:_Lift_Me_Up .................clan:Yok np:17xxx.............................np:20xxx lvl:61..................................lvl:63 durum:paper olmaya çalışıyor...durum:SATILIK burdan pm atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 KES :D bana hesap bul hadi :D:D[signature][hline]Server : Deimos / Ares Clan : n00bz / :( yokki Nick : NecrozaN / _NecrozaN_ Lvl : 3x / 5x (60 oluooo valla :D ) NP : pOq gibi :) / xxxx :D(denklem gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 zzzz valla bak geçende kestiler bizimkiler yine sbow düştü çıksa hmn vercem bilkiyon beni...test acountuda boşver nasıl olsa 10 gün sonra oynacan küsel kjüsel...bi şu lag geçse bende huzura kavuşcam...[signature][hline]Name:centrix.......................Name:korneroth_ Server:ares.........................server:ares clan:_Lift_Me_Up .................clan:Yok np:17xxx.............................np:20xxx lvl:61..................................lvl:63 durum:paper olmaya çalışıyor...durum:SATILIK burdan pm atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Senin clanına hastayım zaten avciha mıdır nedir 4 bp ile gezio maşallah kesin bu gün desturction atyda benim ss im olacaktı ayda o sbow bizde shaula yı biz kesiouduk avchihan a slm söyleee hiç bi şekilde bulaşmasın artık biz adama slm verios ounda adam hala dalıo :D[signature][hline]Server : Deimos / Ares Clan : n00bz / :( yokki Nick : NecrozaN / _NecrozaN_ Lvl : 3x / 5x (60 oluooo valla :D ) NP : pOq gibi :) / xxxx :D(denklem gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 mal o boşver... clana giren 11.kişi clandaki saverin arkadaşıymış ztn bugün 12 kişi olduk sinirim bozuldu nerdek çokluk orda b.kluk diyim oksden ayrıldıuk ama yine çoğalmaya başladık...[signature][hline]Name:centrix.......................Name:korneroth_ Server:ares.........................server:ares clan:_Lift_Me_Up .................clan:Yok np:17xxx.............................np:20xxx lvl:61..................................lvl:63 durum:paper olmaya çalışıyor...durum:SATILIK burdan pm atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Allah rızası için yaa yokmu şu test zıkkımını paylaşacakk offff ben ekrana bakıom ekran bana bakıo yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Biliyorum fasla abarttım amma acc pls :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar