Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CSW (Ares)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sanirm hic topic acilmamis, unutulmus bu.. uzun bir aradan sonra Castle, TOWN clanindan alindi... itilaf ve ittifak gucleri cilginca kapisti ve sonunda AlmaLibre'de kaldi kalenin kontrolu.. is bittiginde kulaklar ve beyin kalmamisti pek ama herkes "GM'lerden aldik kaleyi, inanilmaz!" falan diyordu :-)[signature][hline]lütfücüğüüüm!
Mesaj tarihi:
Soulslayer tam tamına 10 clanla geldi.ee hal böyle olunca zor olmasa gerek almak kaleyi.10 clanla 2. gelişiydi bu sanırım.Birincide kapılar kırldı içeri girildi :)Aresmajere ordaydı
kristalin önünde :) Alamadılar :-)[signature][hline]Uninstall KO!!!
bb
Mesaj tarihi:
said:
BuRiAL_TR, 08 Ağustos 2005 18:37 tarihinde demiş ki:
Soulslayer tam tamına 10 clanla geldi.ee hal böyle olunca zor olmasa gerek almak kaleyi.10 clanla 2. gelişiydi bu sanırım.Birincide kapılar kırldı içeri girildi :)Aresmajere ordaydı
kristalin önünde :) Alamadılar :-)

haftalardir cok sayida clanin ally olmasiyla saldiriliyor zaten; kaldi ki TOWN da cok sayida clan ile savunma yapiyor.
AresMajere tek basina mi o kadar kisiye karsi durdu? anlamadim..[signature][hline]lütfücüğüüüm!
Mesaj tarihi:
hagaten yav. orda yazılana göre aresmajere tek başına göğüs germiş gibi bir anlam çıkarttım bende

said:
tosun_pasa, 08 Ağustos 2005 19:08 tarihinde demiş ki:
said:
BuRiAL_TR, 08 Ağustos 2005 18:37 tarihinde demiş ki:
kristalin önünde :) Alamadılar :-)

haftalardir cok sayida clanin ally olmasiyla saldiriliyor zaten; kaldi ki TOWN da cok sayida clan ile savunma yapiyor.
AresMajere tek basina mi o kadar kisiye karsi durdu? anlamadim..
Mesaj tarihi:
said:
quatro, 09 Ağustos 2005 01:31 tarihinde demiş ki:
Yiyosa gelin diezde blood'lardan alın kaleyi :D
Adamlar tam anlamıyla aşmış bu konuda.

TOWN da pek farkli sayilmaz... GM'lerin clani olarak aniliyor zaten.
hala nasi aldigimizi da anlamis degilim... bisiler oldu ama hadi hayirlisi.[signature][hline]lütfücüğüüüm!
Mesaj tarihi:
Yalnız, adil olmayan bi nokta vardı.

Clanın ismini tam hatırlayamıyorum, lacivert renkli pelerini olan clan, safe zone daki gatelerin kapılarında Merchant kurdu. Dolayısıyla dışarı çıkmak sadece MAgelerin TP leriyle gerçekleşti... E çok büyük bir etken sayılmasa da zaman kaybettirdi...[signature][hline]we r the n00bz
Mesaj tarihi:
çeşitli entrikalar dönmüş yani. gerçi dönsün anasını satayım gmlerde bi şekil entrikalar döndürmüştür belki zamanında :)

said:
Murtaza, 09 Ağustos 2005 07:33 tarihinde demiş ki:
Yalnız, adil olmayan bi nokta vardı.

Clanın ismini tam hatırlayamıyorum, lacivert renkli pelerini olan clan, safe zone daki gatelerin kapılarında Merchant kurdu. Dolayısıyla dışarı çıkmak sadece MAgelerin TP leriyle gerçekleşti... E çok büyük bir etken sayılmasa da zaman kaybettirdi...
Mesaj tarihi:
entrika degil stratejinin bi parcasiydi o.. hatta savasin son 10 dakikasi biz de yaptik. boyle bisey dusunemedigi icin magelerini hazir bulundurmayan itilaf clanlarindan cogu orada kaldi.. ha zaten murtaza ugrastirdi demis ama mage varsa hemen tp olmak yerine kosmak daha ugrastirici degil mi zaten? :-)[signature][hline]lütfücüğüüüm!
  • Yeni Oluştur...