Villians Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Felsefe üzerine okuğum en temel kitaplardan biri.Bikere okudum ve tekrar okumak istiyorum. Aranız da bu tür konularla ilgilnen var mı bu tür yazılmış başka kitaplar varmıdır acaba?[signature][hline][b][u][i]Dark Elf [Bu mesaj Villians tarafından 09 Ağustos 2005 18:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crudgel_05 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 sen böle kitaplarla pek ilgilenmezdin hayrola?[signature][hline]Nobody is perfect!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Bu kitap benim için özel diyebilirim.[signature][hline][b][u][i]Dark Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crudgel_05 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 hımm hangi açıdan ele aldığına bağlı şimdi kitabı ne bakımdan özel?en son ne zaman okudun tabiki felsefeye giriş kitabı gibi bişey sonuçta[signature][hline]Nobody is perfect!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 En son lisede okudum.ama birkere daha okumayı düşünüyorum.Çünkü gerçekten önemle okunması yerler var bana göre.[signature][hline][b][u][i]Dark Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crudgel_05 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 aslında ewt tekrar okumak gerek çünkü ben hepten unuttum yani orta okuldaydım ben de okuduğumda sanırım üfff çok olmuş yaa[signature][hline]Nobody is perfect!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Bende var getiririm gelirken muğlaya:D[signature][hline][b][u][i]Dark Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bence buu okuysan seni heraklaitos bekler artık =) yani diyorum giriş yaptıysan heraklaitosun kırık taşlarını oku neden mi? ben çok sevdiim ondaaan ; )[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 he he:D teşekkür ederim[signature][hline][b][u][i]Dark Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ben bi ara felsefe kitaplarına ii sarmıstım ama arkadaslar dalga gecmeye baslayınca bırakmıstım :([signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Ben de okudum, güzel bir kitap. Özellikle yazar ne görüşte bilmiyorum ama her görüş arasında ayrımcılık yapmadan o görüşü bulan filozofların bakış açısından anlatmayı çok iyi beceriyor. Ama sanırsam kendisi Berkleye'e yatkın :) Felsefe tarihi konusunda kültür seviyesini baya arttıracak bilgilere sahip.[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Yanlız romantizim döneminden bahsederken, gotik çağın tam bir tanımını yapmasına rağmen, adını koymamış ona şaşırdım. Aslında önemli bir çağdır.[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Peki bu tarda okuduğun başka kitaplar varmı?.[signature][hline][b][u][i]Dark Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Bir sunum için "Beyond Good and Evil" - Nietzche "A Treatise on Human Nature" - Hume . Niçenin kitabında diğer felsefecilerede değiniyor ama genelde eleştirisel bir bakış açısıyla. Humeun kitabı ise kendi düşüncelerini açıklayan ve iki kitapda felsefenin bir sürü konusuna değinen kitaplar. Ben daha çok ahlak,iyi,kötü,doğru,yanlış kavramları üzerinde duran kısımları okudum. Birde Bedia akarsunun "Ahlak Öğretileri" var o direk ders kitabı gibi. En sonda "Sokratesin Savnuması"nı okudum oda güzeldi :) Hem de ince hehe.[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Bende niçenin "böyle buyurdu zerdüş"t kitabı var onu okumayı düşünyorum.[signature][hline][b][u][i]Dark Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Onu okumadım bilmiyorum :)[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 tamamını okumadım, yapması çok keyiflidir ama felsefe okumayı sevmem pek... okuduğum kadarıyla gayet güzeldi[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ağır bir kitap olduğunu bilmiyorum.ama okunmaya değer bence.[signature][hline][b][u][i]Dark Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar