megakill Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 simdi dc oldum , hemen sayfaya girdim hack korkusu ile sifremi degistirdim , password change onayını alınca , oyunu actım hemen , fakat oyuna girmek sitedigimde invalid pass hatası veriyor ne eski ne de yeni passı kabul ediyor...arkadaslar yardım lütfen :(... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 bkle restrt atılsın servera belki o zmn düzelir...[signature][hline]Name:centrix.......................Name:korneroth_ Server:ares.........................server:ares clan:_Lift_Me_Up .................clan:Yok np:17xxx.............................np:20xxx lvl:61..................................lvl:63 durum:paper olmaya çalışıyor...durum:SATILIK burdan pm atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 lan bende dc oldum hiç denemedim bilem :D neyse bişi olursa hazır sbow da varmış archer kasacaz ne diyim :D[signature][hline]Server : Deimos / Ares Clan : n00bz / :( yokki Nick : NecrozaN / _NecrozaN_ Lvl : 3x / 5x (60 oluooo valla :D ) NP : pOq gibi :) / xxxx :D(denklem gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 muhtemelen şifreni çok uzun yazmışsındır. 12345678901234 se şifren 11 karaktere kadar olan yerini yaz yani 12345678901 yaz... Bende olmuştu bi kere. Baya bi uğraştan sonra olayı çaktım. sitede şifre değiştirirken uyarı vermiyor 11 karakteri geçince ama kullanamıyon oO[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: OSMANLI Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 Sonunda bi mirajım oldu.. :D CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megakill Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 CAnni varya ...öpüyorum seni...offf felaket moralim bozulmustu...ama simdi durup dururken bi sorun daha cıkardım sanırım...siteden hacced account formu yolladım bisey olur mu :D...Canni cok saol tekrar tekrar .. demmekki abartmamak lazım sigre uzunlugunu :DD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar