Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 S-Video ve Composit(RCA, analog giriş, av giriş işte herneyse) girişleri olan bi video capture kartı arıyorum Yani kameradaki çekimleri S-Video yada o üç renkli kablo çıkışıyla bilgisayarıma tecavüz etmeden aktarıcak düzgün fiyatlı birşey arıyorum Ülkemizde bunlardan anlıyan yok. He he he sallamıyorum lan yok işte kimse anlamıyo.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 var bende satim[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 hm daha önce kullandınmı görüntüyü bozmadan aktarabiliyormu? Harddiske aktarında hangi uzantıda bırakıyor? Kaça?:D[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 kullandım composite girişinde sorun var görüntü görüntü değil :). uzantı kullandığın programa bağlı. codecte senin tercihin... fiyat bilmiyom masanın üstündeduruyo araştıriim yada boşver avermedia işte araştır bul bişiler satmıom.. ama 100$ verirsen başka[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 compositen bozuksa niye aliim lan :D[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 fast süpersin ahahaha :)))[signature][hline]Janitschar Family LL P.S.T.
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 banda lazım o tarz bişeyler..hmm..[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe''
Öne çıkan mesajlar